Αργεντινή: Έτοιμο να πάρει «φωτιά» το Μπουένος Άιρες (vids)
i

Αργεντινή/ ©Twitter

Αργεντινή: Έτοιμο να πάρει «φωτιά» το Μπουένος Άιρες (vids)

Ελένη Ανδρικοπούλου 08:58 - 19.12.2022 / Ανανεώθηκε: 09:40 - 19.12.2022

Το Μπουένος Άιρες περιμένει να υποδεχθεί τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές.

Η Αργεντινή ήταν η μεγάλη νικήτρια του 22ου τελικού Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μετά από ένα συγκλονιστικό ματς, το καλύτερο όλων των εποχών, η «αλμπισελέστε» αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια.  Το τρόπαιο που έλειπε από την συλλογή του Λιονέλ Μέσι πλέον βρίσκεται στα χέρια του. 

Η Αργεντινή έφθασε στις τρεις κατακτήσεις του Μουντιάλ και ο «Λίο» ήταν ο πρωταγωνιστής αυτής της επιτυχίας. Η αποστολή της «αλμπισελέστε» έχει πάρει το δρόμο της επιστροφής και το Μπουένος Άιρες έχει ήδη στήσει χορό και περιμένει τους παγκόσμιους πρωταθλητές. 36 χρόνια μετά το βαρύτιμο τρόπαιο είναι ξανά δικό τους. 

«ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΟΣΜΟΥ 

Το ονειρεύτηκα τόσες φορές, το ήθελα τόσο πολύ που ακόμη δεν το πιστεύω. Ευχαριστώ πολύ την οικογένειά μου, όλους εσάς που με υποστηρίζατε και πιστέψατε σε εμάς. Αποδεικνύουμε για άλλη μια φορά ότι οι Αργεντινοί, όταν αγωνιζόμαστε μαζί και ενωμένοι, είμαστε σε θέση να πετύχουμε κάθε σκοπό. Τα εύσημα ανήκουν σε όλη την ομάδα, που είναι πάνω από τις ατομικότητες, είναι η δύναμη όλων που αγωνίζονται για το ίδιο όνειρο που ήταν και το όνειρο όλων των Αργεντινών... Τα καταφέραμε!!! Πάμε Αργεντινή! Θα ειδωθούμε πολύ σύντομα», ήταν η πρώτη ανάρτηση του Λιονέλ Μέσι στα social media μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.