Οι παίκτες της Αργεντινής μιμήθηκαν τον πανηγυρισμό του Μαρτίνες και κράτησαν ενός λεπτού σιγή για Βραζιλία και Γαλλία (vids)

Οι παίκτες της Αργεντινής μιμήθηκαν τον πανηγυρισμό του Μαρτίνες και κράτησαν ενός λεπτού σιγή για Βραζιλία και Γαλλία (vids)

Κώστας Τόπας 08:20 - 24.03.2023

Κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών, οι παίκτες της εθνικής Αργεντινής μιμήθηκαν τον πανηγυρισμό του Εμιλιάνο Μαρτίνες.

Ο 30χρονος κίπερ της Άστον Βίλα, με τις καίριες επεμβάσεις του τόσο στην κανονική διάρκεια, όσο στην παράταση και στα πέναλτι, συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η Αργεντινή να σκαρφαλώσει στην κορυφή του κόσμου. Αφού παρέλαβε και το βραβείο του «Χρυσού Γαντιού», που κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών του, το έβαλε στα γεννητικά του όργανα θέλοντας να πικάρει τον Κιλιάν Εμπαπέ. Μια χειρονομία που προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια...

Από την πλευρά του πάντως, ο Εμιλιάνο Μαρτίνες δεν μετανιώνει για τον συγκεκριμένο πανηγυρισμό και όπως φαίνεται έχει και την στήριξη των συμπαικτών του.

Μετά το τέλος του αγώνα της εθνικής Αργεντινής με τον Παναμά κι όταν άρχισαν οι πανηγυρισμοί, κάθε παίκτης της «Αλμπισελέστε» πήρε μια ρέπλικα του Παγκοσμίου Κυπέλλου και το πρώτο πράγμα που τους ήρθε να κάνουν είναι τη χειρονομία που έκανε ο Μαρτίνες στο Κατάρ βάζοντας μπροστά τους το Κύπελλο, ενώ ζήτησαν να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τη Βραζιλία και τη Γαλλία.