Το τρομερό σποτ της εθνικής Αργεντινής για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου U20 (vid)

Το σποτ για το Παγκόσμιο Κύπελλο U20

Το τρομερό σποτ της εθνικής Αργεντινής για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου U20 (vid)

Κώστας Τόπας 12:55 - 17.05.2023 / Ανανεώθηκε: 12:56 - 17.05.2023

Ενόψει της έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA U-20, ο επίσημος λογαριασμός της eθνικής Αργεντινής μοιράστηκε ένα βίντεο που σύντομα έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τρεις μέρες έμειναν για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάτω των 20 ετών και η εθνική Αργεντινής δημιούργησε ένα δημιουργικό σποτ για να υποδεχθεί τη μεγάλη διεθνή διοργάνωση που θα διεξαχθεί το διάστημα 20 Μαΐου-11 Ιουνίου 2023 και θα περιλαμβάνει έξι ομίλους των τεσσάρων ομάδων, με την Αργεντινή να παίρνει τη θέση της Ινδονησίας. Η Αλμπισελέστε έχει κατακτήσει έξι φορές το τρόπαιο στη διοργάνωση, την οποία φιλοξένησε επίσης το 2001.

Το επίμαχο βίντεο καλεί τους Αργεντινούς να συνοδεύσουν «τα παιδιά», που επιβιβάζονται σε ένα λεωφορείο που έχει το όνομα «Sub 20» και που διασχίζει τους δρόμους του Μπουένος Άιρες. Ο οδηγός του λεωφορείου κάνει μια =στάση και ο Κλαούντιο Τάπια, πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αργεντινής, περιμένει στην άλλη πλευρά της εξώπορτας του λεωφορείου. «Θα πας στο Παγκόσμιο Κύπελλο;», ρωτάει ο Τάπια που ανεβαίνει και δημιουργεί την έκρηξη του τραγουδιού για τα «παιδιά».

Η U20 της Αργεντινής θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι στο Παγκόσμιο Κύπελλο το Σάββατο στο στάδιο «Único Madre de Ciudades» εναντίον του Ουζμπεκιστάν, που είναι μέρος του Ομίλου Α μαζί με τη Νέα Ζηλανδία και τη Γουατεμάλα.