Άρης: Αμφίβολος και για την πρεμιέρα ο Ρουπ
i

Ρουπ/@intime

Άρης: Αμφίβολος και για την πρεμιέρα ο Ρουπ

Αλέξης Σαββόπουλος 08:11 - 14.03.2023 / Ανανεώθηκε: 08:15 - 14.03.2023

Ο Γερμανός εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην προλάβει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Εκτός προπονήσεων παρέμεινε και στην πρώτη προπόνηση αυτής της εβδομάδας ο Λούκας Ρουπ που ταλαιπωρείται ως γνωστόν από θλάση στον οπίσθιο μηριαίο. Ο Γερμανός μέσος που έχασε τα δυο τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου, εξακολουθεί να αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις στον τένοντα, κυρίως όταν ανεβάζει ρυθμούς και σπριντάρει, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει υποχωρήσει το πρόβλημα παρά τις θεραπείες που κάνει.

Αυτό σημαίνει ότι παραμένει αμφίβολος και για την πρεμιέρα των playoffs κόντρα στον ΠΑΟΚ, ιδίως αν δεν καταφέρει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα ως την Πέμπτη. Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του και επειδή μετά τον αγώνα της πρεμιέρας ακολουθεί η πρώτη διακοπή για τους αγώνες της Εθνικής, αν αισθάνεται έστω και την παραμικρή ενόχληση, ίσως προφυλαχτεί, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος και με ελαχιστοποιημένο το ρίσκο υποτροπής, στο ματς της 2ης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό.

Φουλ εγρήγορση για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ κι ευκαιρία για νίκη τεράστιας αυτοπεποίθησης
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:41 - 13.03.2023

Φουλ εγρήγορση για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ κι ευκαιρία για νίκη τεράστιας αυτοπεποίθησης

Η κλήρωση των Play Offs έβγαλε για τον Άρη ένα τοπικό ντέρμπι που μπορεί να του δώσει την ψυχολογία που θα χρειαστεί για να υλοποιήσει τον τελευταίο στόχο της εξόδου στην Ευρώπη.