Άρης: Αναμονή για Σουλεϊμάνοφ- Παραμένει στη Ρωσία ο παίκτης

Σουλεϊμάνοφ

i

@ Intime

Άρης: Αναμονή για Σουλεϊμάνοφ- Παραμένει στη Ρωσία ο παίκτης

Αλέξης Σαββόπουλος 08:44 - 29.08.2023 / Ανανεώθηκε: 08:46 - 29.08.2023

Την απάντηση της ΦΙΦΑ περιμένει ο Άρης για το αν ισχύει η τιμωρία των οκτώ αγωνιστικών τιμωρίας για να ξέρει αν θα ενεργοποιήσει τον δανεισμό του παίκτη από την Κράσνονταρ ή αν θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις.

Ο Άρης μπορεί να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Σάπι Σουλεϊμάνοφ και την ομάδα του την Κράσνονταρ για τον δανεισμό του με οψιόν αγοράς αλλά ο παίκτης δεν είναι ακόμη βέβαιο ότι θα φορέσει τη φανέλα των κιτρινόμαυρων και για αυτό παραμένει στη ρωσική πόλη όπου και συνεχίζει τις προπονήσεις.

Ο λόγος έχει να κάνει με την τιμωρία που του έχει επιβληθεί από το περσινό ματς των πλει-οφ κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, όταν αγωνιζόταν στη Χάποελ Μπερ Σεβά και ενεπλάκη σε μια σύρραξη στη φυσούνα, εξαιτίας της οποίας… έφαγε δέκα αγωνιστικές. Η πρώτη ενημέρωση που είχαν οι άνθρωποι του Άρη από την Ομοσπονδία του Ισραήλ ήταν ότι ο παίκτης χρωστάει ακόμη οκτώ αγωνιστικές και αυτό που απομένει είναι η ενημέρωση και από την ΦΙΦΑ στην οποία επίσης απηύθυνε ερώτημα ο Άρης

Αν δηλαδή η ποινή μεταφέρεται και οφείλει να την εκτίσει στην Ελλάδα, αφού δεν συνέβη στην πατρίδα του, μιας και η Ρωσική Ομοσπονδία έχει αποβληθεί από τους κόλπους της ΦΙΦΑ λόγω του πολέμου. Αν η ποινή ισχύει και μετά την απάντηση της ΦΙΦΑ, τότε ο Άρης δεν θα ενεργοποιήσει τον δανεισμό του 23χρονου παίκτη και θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις πλάγιων επιθετικών, ώστε να καλύψει το κενό που άφησε ο Πάλμα.