Άρης: Οι πρώτες κινήσεις του Μάντζιου, ο Γκρέι και οι προσθήκες

Άκης Μάντζιος

i

@intime

Άρης: Οι πρώτες κινήσεις του Μάντζιου, ο Γκρέι και οι προσθήκες

Αλέξης Σαββόπουλος 14:10 - 28.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:13 - 28.08.2023

Τι συζήτησε ο Έλληνας τεχνικός με τον Θόδωρο Καρυπίδη, τι ζήτησε και ποιο θα είναι το τεχνικό τιμ.

Ο Άκης Μάντζιος θα βρίσκεται αύριο στη Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσει τη δεύτερη θητεία του στον Άρη ως προπονητής, αλλά ήδη από σήμερα το πρωί, έχει σηκώσει μανίκια και έχει πιάσει δουλειά αφού είναι αρκετές οι εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετήσει. Σε πρώτη φάση, το ζήτημα των συνεργατών του στο τεχνικό τιμ. Ο Έλληνας τεχνικός, όπως και στην πρώτη του θητεία, θα έρθει στη Θεσσαλονίκη με το δικό του τιμ. Αυτό σε πρώτη φάση θα αποτελείται από τέσσερα άτομα. Τον ίδιο, τον άμεσο συνεργάτη του Γιώργο Χωριανόπουλο, τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιάννη Πλαβούκο και ένα γυμναστή αφού ο Νίκος Αμανατίδης βρίσκεται πλέον εδώ και κάποιους μήνες στην Κράσνονταρ. Αυτό σημαίνει ότι πλην του Τερζή αποχωρούν και όλοι οι υπόλοιποι συνεργάτες του όπως ο Μαντζιαρίδης, ο Αντώνης Λυκούρης και πιθανότατα και ο γυμναστής Άγγελος Παπανικολάου. Ο μόνος που σε πρώτη φάση θα παραμείνει σε ρόλο αναλυτή είναι ο Ισπανός Αλμπερτ Πούιγ που εντάχθηκε πρόσφατα στο τιμ από τα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα.

Σε ότι αφορά το έμψυχο υλικό της ομάδας, αυτό θα τεθεί σε πλήρη επαναξιολόγηση από τον Έλληνα τεχνικό. Αυτό σημαίνει ότι σε πρώτη φάση θα ενεργοποιηθεί και ο Αντρε Γκρέι, που δεν δέχθηκε να λύσει το συμβόλαιό του και τέθηκε εκτός ομάδας. Ο Μάντζιος θέλει να μιλήσει με τον Τζαμαϊκανό και γιατί όχι να τον αξιοποιήσει εφόσον υπάρχει δυνατότητα αλλά και διάθεση από τον ίδιο.

Με τον Καρυπίδη, ο Μάντζιος συζήτησε και το περιθώριο περαιτέρω ενίσχυσης ως το τέλος των μεταγραφών που φέτος είναι στις 15 Σεπτεμβρίου. Πλην του Ρουμπέν Πάρντο που βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη αλλά και του Σουλεϊμάνοφ που περιμένει βίζα για να έρθει κι αυτός, εξετάζεται η προοπτική απόκτησης ενός κλασικού κόφτη, και ενός ακόμη εξτρέμ ενώ ο Γκρέι θα καθορίσει αν θα γίνει κι άλλη κίνηση στην επίθεση.