Απαντάει ο Μάντζιος - Κλείνει προς το ναι

Άκης Μάντζιος

i

© Intime

Απαντάει ο Μάντζιος - Κλείνει προς το ναι

Αλέξης Σαββόπουλος 08:58 - 28.08.2023 / Ανανεώθηκε: 09:40 - 28.08.2023

Μέσα στη μέρα η οριστική απάντηση του έλληνα τεχνικού στην πρόταση του Θόδωρου Καρυπίδη να επιστρέψει μετά απο 1,5 χρόνο στον κιττρινόμαυρο πάγκο.

Από την πρώτη στιγμή της παραίτησης Τερζή, ο Ακης Μάντζιος ήταν η πρώτη επιλογή του Θόδωρου Καρυπίδη και ο πρώτος στον οποίο αποτάθηκε, όταν άρχισε η αναζήτηση προπονητή. Ο ισχυρός άνδρας του Αρη, θεωρεί ότι ο Έλληνας τεχνικός είναι ο κατάλληλος άνθρωπος την κατάλληλη χρονική στιγμή και από τους λίγους, που μπορούν να διαχειριστούν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ομάδα.

Οι δυο άνδρες μίλησαν για αρκετή ώρα χθες το βράδυ, χωρίς όμως να υπάρξει τελική έκβαση αφού ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε λίγο χρόνο για να το σκεφτεί. Πριν δώσει την οριστική του απάντηση στον Θόδωρο Καρυπίδη, θέλει να σταθμίσει όλα τα δεδομένα, να μιλήσει με τους στενούς του συνεργάτες, να συλλέξει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για την ομάδα και την κατάσταση που θα συναντήσει και στη συνέχεια να απαντήσει αν αποδέχεται την πρόταση να επιστρέψει στον κιτρινόμαυρο πάγκο, 18 μήνες μετά την αποχώρησή του τον Φεβρουάριο του 2022.

Η αλήθεια είναι ότι διατηρεί τις επιφυλάξεις του που έχουν να κάνουν κυρίως με το υλικό και κάποιες… χτυπητές αδυναμίες που έχει, αλλά από την άλλη, αντιλαμβάνεται και το μέγεθος της πρόκλησης αλλά δεν μπορεί να μην λάβει υπόψη του και τις δυσκολίες που ενδέχεται να συναντήσει. Γνωρίζει δηλαδή καλά, ότι αν και δεν έχει καμία συμμετοχή στον σχεδιασμό και την προετοιμασία που έγινε, η ανάγκη για αποτελέσματα είναι άμεση, προκειμένου να μπορέσει η ομάδα να δουλέψει τις δυο εβδομάδες της πρώτης διακοπής του πρωταθλήματος, μετά τον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα.

Την απάντησή του ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να την δώσει κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, αυτή θα είναι θετική. Αυτός είναι και ο λόγος πουο Καρυπίδης, παρότι έχει και κάποιες άλλες επιλογές, δεν θα τις προχωρήσει αν πρώτα δεν πάρει την απάντηση από τον Μάντζιο.