Βόκολος: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που κατέθεσαν την ψυχή τους, το κεφάλι κάτω και συνεχίζουμε»

Λεωνίδας Βόκολος

i

©Intime

Βόκολος: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που κατέθεσαν την ψυχή τους, το κεφάλι κάτω και συνεχίζουμε»

Sportal newsroom 23:16 - 27.08.2023 / Ανανεώθηκε: 23:17 - 27.08.2023

Ο Λεωνίδας Βόκολος μίλησε στη κάμερα της COSMOTE TV για την σπουδαία νίκη της Λαμίας επί του Άρη.

Η Λαμία με μια σοβαρή, ψυχωμένη και απόλυτα διαβασμένη εμφάνιση, έκανε την πρώτη της νίκη στη φετινή Stoiximan Super League, κερδίζοντας τον κακό Άρη 2-0. 

Ο Λεωνίδας Βόκολος μίλησε στη κάμερα της COSMOTE TV για την σπουδαία νίκη της Λαμίας επί του Άρη, ενώ ο Έλληνας προπονητής τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και στα υπόλοιπα παιχνίδια. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός: 

Για τη νίκη της ομάδας του: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που κατέθεσαν την ψυχή τους και έβγαλαν αυτό που τους έχω πει πολλές φορές. Είμαι χαρούμενος γι' αυτούς. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια. Δεν έχω λόγια». 

Για το ότι σε 13 ματς στον πάγκο της Λαμίας έχει έξι νίκες και πέντε ισοπαλίες: «Με πολλή δουλειά, αν ένα πράγμα μπορώ να πω για τον εαυτό μου και έχοντας αυτούς τους παίκτες. Οι προπονητές είναι για να χάνουν και οι παίκτες να κερδίζουν. Έχουμε δρόμο μπροστά μας ανηφορικό, το κεφάλι κάτω και συνεχίζουμε. Ήταν μια μεγάλη νίκη αλλά πρέπει να συνεχίσουμε». 

Για τον τρόπο που ήρθε η νίκη επί του Άρη: «Αντιμετωπίζαμε έναν ποιοτικό αντίπαλο μεσοεπιθετικά, αλλά οι παίκτες μου έμειναν πιστοί στο πλάνο και το αξίζαμε».