Φαβορί ο Μάντζιος για επιστροφή στον πάγκο του Άρη

Άκης Μάντζιος

i

© Intime

Φαβορί ο Μάντζιος για επιστροφή στον πάγκο του Άρη

Αλέξης Σαββόπουλος 22:18 - 27.08.2023 / Ανανεώθηκε: 23:34 - 27.08.2023

Ο έλληνας τεχνικός είναι ο επικρατέστερος να διαδεχθεί τον Τερζή στην τεχνική ηγεσία του Αρη.

Ο Αρης, για τέταρτη φορά στα πέντε τελευταία χρόνια βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή στο ξεκίνημα της σεζόν και ήδη ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει ξεκινήσει το ψάξιμο με ένα... ακλόνητο φαβορί. Τον Ακη Μάντζιο που σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, φαντάζει αυτή τη στιγμή ως το φαβορί για να αναλάβει τα ηνία του Αρη.  

Ο Αρης αυτή τη στιγμή και με το κλίμα που υπάρχει, έχει ανάγκη απο μια όσο το δυνατόν πιο safe επιλογή. Ο ελληνας τεχνικός, από αυτή την άποψη έχει μια σειρά απο πλεονεκτήματα που τον κανουν μια πολύ σοβαρή υποψηφιότητα για τον κιτρινόμαυρο πάγκο. Είναι απόλυτος γνώστης της ομάδας και των ιδιαιτεροτήτων της, γνωρίζει άριστα την ελληνική πραγματικότητα και το πρωτάθλημα και ως εκ τούτου δεν θα χρειαστεί καθόλου χρόνο προσαρμογής, κάτι που δεν ισχύει για κάποιον ξένο τεχνικό. 

Παράλληλα έχει και την αποδοχή της συντριπτικά μεγάλης μάζας του κόσμου, ως ο πιο πετυχημένος προπονητής του Αρη τα τελευταία χρόνια. Ήδη έχει γίνει, σύμφωνα με όσα προκύπτουν και η πρώτη κρούση προς τον έλληνα τεχνικό, που είχε διερευνητικό χαρακτήρα σε μια προσπάθεια του Θόδωρου Καρυπίδη να ανιχνεύσει τις προθέσεις του έλληνα τεχνικού που είναι λογικό να έχει τις επιφυλάξεις του. Εκτός του Ακη Μάντζιου, υπάρχουν στη λιστα των επιλογών και 1-2 αλλοδαποί τεχνικοί αλλά το τάιμινγκ δεν φαντάζει και το πιο ιδανικό για μια τέτοια επιλογή.