Άρης: Παραιτήθηκε ο Τερζής μετά την ήττα στη Λαμία

Άρης: Παραιτήθηκε ο Τερζής μετά την ήττα στη Λαμία

Αλέξης Σαββόπουλος 21:33 - 27.08.2023 / Ανανεώθηκε: 22:10 - 27.08.2023

Η νέα ήττα του Άρη, αυτη τη φορά από τη Λαμία οδηγεί στην πόρτα της εξόδου τον Έλληνα τεχνικό που υπέβαλε την παραίτησή του μετά το τελος του αγώνα η οποία έγινε αποδεκτή από τον Καρυπίδη.

Ο οδυνηρός αποκλεισμός από την Ντινάμο Κιέβου που άφησε τον Άρη εκτός της συνέχειας του conference league, αλλά και οι δυο σερί ήττες στο πρωτάθλημα από ΟΦΗ και Λαμία, σηματοδοτεί μια σειρά από εξελίξεις στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο με πρώτη και καλύτερη την αποχώρηση του Τόλη Τερζή. 

Ο Έλληνας τεχνικός είναι ο πρώτος που θα… πληρώσει το μάρμαρο της… λανθασμένης εκκίνησης στη φετινή σεζόν, σε μια προσπάθεια να αλλάξει άμεσα το κλίμα μέσα στην ομάδα.  Ενα κλίμα που για τον Τερζή ήταν βαρύ ήδη από το πρώτο κιόλας παιχνίδι με την Αραράτ και την κακή εμφάνιση του Άρη και ουσιαστικά ο επαναληπτικός και τα δυο ματς με την Ντινάμο Κιέβου είχαν τον χαρακτήρα μιας δεύτερης ευκαιρίας για αυτόν την οποία όμως δεν άρπαξε με συνέπεια ο ίδιος να παίρνει την απόφαση να παραιτηθεί βγάζοντας απο τη δύσκολη θέση και τον Θόδωρο Καρυπίδη με τον οποίο επικοινώνησε αμέσως μετά τον αγώνα και τον ενημέρωσε για την απόφασή του, η οποία φυσικά εγινε αποδεκτή.

Η πολύ κακή εμφάνιση στη Λαμία και ειδικά το… τραγικό δεύτερο ημίχρονο στο οποίο ο Αρης δεν κατάφερε να κάνει ούτε μισή ευκαιρία, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και οδήγησε τον έλληνα τεχνικό  να πάρει την απόφαση να ανοίξει μόνος του την πόρτα της εξόδου, δρομολογώντας εξελίξεις άμεσα. Για τον διάδοχό του στον πάγκο του Άρη, προφανώς και είναι πολύ νωρίς να γίνει εκτίμηση. Αν δηλαδή θα αναζητηθεί ξένος τεχνικός ή ο Θόδωρος Καρυπίδης οδηγηθεί σε μια λύση από την εγχώρια αγορά.