Συμφωνία του Άρη με Μάντζιο-Αύριο στη Θεσσαλονίκη

Άκης Μάντζιος

i

© Intime

Συμφωνία του Άρη με Μάντζιο-Αύριο στη Θεσσαλονίκη

Αλέξης Σαββόπουλος 09:45 - 28.08.2023 / Ανανεώθηκε: 09:56 - 28.08.2023

Επιστρέφει στον Άρη ο Έλληνας τεχνικός που συμφώνησε με τον Καρυπίδη και αύριο πιάνει δουλειά.

Μάντζιος… η επιστροφή. Προπονητής του Άρη θα είναι και πάλι μετά από ενάμιση χρόνο ο Έλληνας τεχνικός που συμφώνησε σε όλα με τον Καρυπίδη και αύριο έρχεται Θεσσαλονίκη.  Κάτι που είχε.. φωτογραφίσει νωρίτερα το Sportal.

Από την πρώτη στιγμή της παραίτησης Τερζή, ο Άκης Μάντζιος ήταν η πρώτη επιλογή του Θόδωρου Καρυπίδη και ο πρώτος στον οποίο αποτάθηκε, όταν άρχισε η αναζήτηση προπονητή. Ο ισχυρός άνδρας του Άρη, θεωρεί ότι ο Έλληνας τεχνικός είναι ο κατάλληλος άνθρωπος την κατάλληλη χρονική στιγμή και από τους λίγους, που μπορούν να διαχειριστούν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ομάδα. Καρυπίδης και Μάντζιος μίλησαν για αρκετή ώρα χθες το βράδυ, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ του κατέθεσε την πρόταση του χωρίς όμως να υπάρξει τελική έκβαση αφού ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε λίγο χρόνο για να το σκεφτεί. 

Η θετική απάντηση δόθηκε πριν από λίγη ώρα και έτσι ο Έλληνας τεχνικός επιστρέφει στον κιτρινόμαυρο πάγκο, 18 μήνες μετά την αποχώρησή του τον Φεβρουάριο του 2022. Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες, εκτός του ότι αύριο ο Μάντζιος θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα. Το σίγουρο είναι ότι άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Γιώργος Χωριανόπουλος.