Άρης: Αρθροσκόπηση ο Δεληζήσης, επέστρεψε ο Μπράμπετς

Γιώργος Δεληζήσης

i

©Intime

Άρης: Αρθροσκόπηση ο Δεληζήσης, επέστρεψε ο Μπράμπετς

Αλέξης Σαββόπουλος 16:40 - 17.10.2023 / Ανανεώθηκε: 16:49 - 17.10.2023

Σε επέμβαση στο αριστερό του γόνατο θα υποβληθεί αύριο ο έμπειρος αμυντικός που θα μείνει εκτός τουλάχιστον για ενάμιση μήνα. Επέστρεψε ο Μπράμπετς.

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής του Άρη ετοιμάζεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου μετά τους Γκαρθία, Ρουπ και Βέλεθ. Ο λόγος για τον Γιώργο Δεληζήση, που έχει υποστεί χόνδρινη βλάβη στο αριστερό γόνατο, και αποφασίστηκε να κάνει αύριο αρθροσκόπηση καθώς έχει σπάσει ένα κομμάτι από τον χιαστό και προκαλεί πρόβλημα στο χόνδρο. 

Σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις που μπορεί να ανατραπούν από τα ευρήματα της αρθροσκόπησης, ο χρόνος επιστροφής του υπολογίζεται στις τέσσερις με έξι εβδομάδες. 

Καλό Δεκέμβριο δηλαδή… αφήνοντας τον Άρη με δυο μόνο ετοιμοπόλεμους κεντρικούς αμυντικούς. Τον Φαμπιάνο και τον Μπράμπετς. Ο Τσέχος ήταν και το νέο πρόσωπο στη σημερινή προπόνηση, αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Τσεχίας για τα προκριματικά του EURO 2024, και επέστρεψε στο σημερινό προπονητικό πρόγραμμα της στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. 

Αντίθετα ο Σαμόρα θα επιστρέψει την Πέμπτη (19/10) το βράδυ και ουσιαστικά θα προλάβει μόνο την τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Η πρωινή προπόνηση περιλάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις ταχυδύναμης και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων. Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο») ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό (21/10, 20:00), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.