Άρης - Βόλος: Και τώρα οι δυο τους
i

Βόλος - Άρης/ ©Intime

Άρης - Βόλος: Και τώρα οι δυο τους

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:36 - 21.01.2023 / Ανανεώθηκε: 09:37 - 21.01.2023

Με τα ματς ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης και Άρης - Βόλος συνεχίζεται σήμερα (21/1) το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Super League. «Ντέρμπι» εξάδας στη Θεσσαλονίκη, δυνατό ματς στο Ηράκλειο.

Με δύο ματς συνεχίζεται σήμερα το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Super League. Ξεχωρίζει το «ντέρμπι» εξάδας ανάμεσα στον Άρη και τον Βόλο. Οι «κίτρινοι» υποδέχονται τους Θεσσαλούς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (20:00, NovasportsPrime). Αμφότερες θέλουν την νίκη για να εδραιώσουν την παρουσία τους στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. 

Ο Άρης βρίσκεται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 28 βαθμούς και ο Βόλος είναι στην πέμπτη με ένα βαθμό παραπάνω. Ο Άλαν Πάρντιου δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Νταμπό, Ενκουλού, τον Πάλμα ο οποίος συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στον αστράγαλο, όπως επίσης και τους Καμαρά, Καμάτσο, οι οποίοι κρίθηκαν ανέτοιμοι.

Από την άλλη, ο Κώστας Μπράτσος συμπεριέλαβε για πρώτη φορά σε αποστολή του το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του, Φελίπε Πιρές. Ο Έλληνας τεχνικός όμως δεν μπορεί να υπολογίζει για ακόμα ένα ματς στον αρχηγό του, Τάσο Τσοκάνη.

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Μανού Γκαρσία, Νταρίντα, Ντουκουρέ, Γκρέι, Εμπακατά, Ροντρίγκες, Ετέμπο, Μαντσίνι, Πίρσμαν, Μαζικού, Οντουμπάγιο, Σγούρος, Τανούλης και Παναγίδης.

Η αποστολή του Βόλου: Κλέιμαν, Κότνικ, Αλχο, Τάχατος, Σιέλης, Εσκοβάλ, Ασλανίδης, Πίρινεν, Λούνα, Σι, Μεταξάς, Μπαριέντος, Καρτάλης, Ντέλετιτς, Μεσκίδα, Πιρές Τσιρίνος, Γκάγκι, Οζέγκοβιτς, Κούτσιας.

Πιθανές ενδεκάδες:

Άρης (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα – Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν – Ντουκουρέ, Μανού Γκαρθία, Νταρίντα – Ματέο Γκαρσία, Μαντσίνι, Γκρέι

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν – Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα – Μπαριέντος, Μεταξάς – Ντέλετιτς, Μεσκίδα, Τσιρίνος – Οζέγκοβιτς 

Διαιτητής: Κατοίκος

Βοηθοί: Απτόσογλου, Νιδριώτης 

4ος: Τσιμεντερίδης 

VAR: Γκάμαρης, Φωτόπουλος.

ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης 

Νωρίτερα, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γεντί Κουλέ» (17:00, Cosmote sport 1). Οι Κρητικοί θέλουν να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους, ενώ οι Αρκάδες να επιστρέψουν στις νίκες.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας συμπεριέλαβε στην εικοσάδα και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Χάρολντ Μοσκέρα και Μάρκο Μπάκιτς. Εκτός έμεινε ο Χουάν Νέιρα μετά την δίωξη που του επιβλήθηκε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα. Εκτός και ο τιμωρημένος, Απόστολος Διαμαντής, αλλά και ο Καμάου. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Κοσμάς Τσιλιανίδης.

Ο Άκης Μάντζιος συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας τον Ινδονήσιο Μπάγκους Καφί, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Αστέρα. Επέστρεψαν οι μέχρι πρότινος τραυματίες Μπαρτόλο, Γκαρθία, Μπενίτο. Αντίθετα εκτός θα είναι ο Ματίας Ιγκλέσιας που θα εκτίσει την πρώτη εκ των δύο αγωνιστικών της ποινής του, όπως και Άντριαν Ριέρα ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς με τον Λεβαδειακό. Εκτός παραμένουν λόγω τραυματισμών οι Καπίγια, Τιλίκα.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Μανδάς, Στίβενς, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Γιοχού, Θοράρισον, Μπαλογιάννης, Ντιουσέ, Τοράλ, Περέα, Μεγιάδο, Μπάκιτς, Ντζου, Γκερέρο, Ντικό, Mοσκέρα, Μπιφουμά

Η αποστολή του Αστέρα: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Αντζουλάς, Τζουκάνοβιτς, Μουνάφο, Σανταφέ, Μπερτόγλιο, Γκαρντάφσκι, Σίτο, Μπαρτόλο, Μπάγκους, Μπαράλες, Κρέσπι, Μπενίτο, Κωστέας.

Πιθανές ενδεκάδες: 

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς – Πασαλίδης, Βούρος, Θοράρινσον – Λάρσον, Ντιουσέ, Τοράλ, Μεγιάδο, Μπαλογιάννης – Περέα, Ντίκο 

Αστέρας Τρίπολης (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος - Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες - Μουνάφο, Μπαρτόλο - Κρέσπι, Μπερτόγλιο, Σίτο - Μπαράλες 

Διαιτητής: Φωτιάς

Βοηθοί: Σακκάς, Β.Μωυσιάδης 

Τέταρτος: Ματσούκας 

VAR: Τσακαλίδης, Κουρομπύλια

Tags: