Άρης: Έφυγαν οι διεθνείς
i

Καμαρά/©Intime

Άρης: Έφυγαν οι διεθνείς

Χωρίς πέντε ποδοσφαιριστές οι προπονήσεις του Άρη, το διάστημα της διακοπής.

Η πρώτη διακοπή στα πλέι οφ της Super League λόγων εθνικών ομάδων δίνει μια ευκαιρία για κάποιες ανάσες. Όχι όμως για όλους τους παίκτες αφού υπάρχουν και οι διεθνείς που φεύγουν για να ενσωματωθούν με τις ομάδες της χώρας τους. Στον Άρη αυτοί είναι πέντε: Μπράμπετς, Ενκουλού, Μαζικού, Καμαρά και Πάλμα αναχωρούν και θα επιστρέψουν λίγο πριν την έναρξη της 2ης αγωνιστικής που ο Άρης αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό.

ΠΑΕ Άρης: «Κύριε Μπένετ, μετά από Σουηδοϊρακινό διαιτητή και Αλβανό VARίστα, φέρτε Κινέζο ρέφερι και Βιετναμέζο στο VAR»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:01 - 19.03.2023

ΠΑΕ Άρης: «Κύριε Μπένετ, μετά από Σουηδοϊρακινό διαιτητή και Αλβανό VARίστα, φέρτε Κινέζο ρέφερι και Βιετναμέζο στο VAR»

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης με ευθείες βολές κατά της ΚΕΔ και του Μπένετ μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. «Επίθεση» και στον Λουτσέσκου - «Ντρέπεται και η ντροπή μαζί του»

Ο Πάλμα θα απουσιάσει το μεγαλύτερο διάστημα, αφού η Ονδούρα παίζει στις 29 Μαρτίου στον Καναδά, ενώ νωρίτερα στις 23 του μήνα αντιμετωπίζει το Ελ Σαλβαδόρ στο Μαϊάμι.. Η Τσεχία του Μπράμπετς αντιμετωπίζει Πολωνία (24/03) και Μολδαβία (27/03). Το Καμερούν του Ενκουλού παίζει με Ναμίμπια εντός και εκτός (24 και 28 Μαρτίου).

Το Κονγκό του Μαζικού έχει παιχνίδια στις 23 και 27 Μαρτίου με το Νότιο Σουδάν και η Μαυριτανία του Καμαρά με τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό στις 24 και 28 του μήνα.