Άρης: Ετοιμάζει Νταρίντα για Τούμπα
i

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα/©intime

Άρης: Ετοιμάζει Νταρίντα για Τούμπα

Ο Πάρντιου είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσαρμογή του Τσέχου, Βλάντιμιρ Νταρίντα και σκέφτεται πολύ σοβαρά να τον χρησιμοποιήσει βασικό την προσεχή Τετάρτη.

Με την έγκαιρη προσθήκη του Βλάντιμιρ Νταρίντα στο ρόστερ ο Άρης πέτυχε να μπορεί να τον υπολογίζει από το πρώτο παιχνίδι για το 2023. Ο Τσέχος είναι ήδη στη Θεσσαλονίκη κάποιες μέρες, προπονείται με την ομάδα και με την αγωνιστική του κατάσταση δίνει το δικαίωμα στον Πάρντιου να τον εντάξει με το καλημέρα στα πλάνα του. Δηλαδή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την προσεχή Τετάρτη.

Στο διάστημα που προπονείται με τους νέους του συμπαίκτες, ο Νταρίντα έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με την γρήγορη προσαρμογή του, τον άκρατο επαγγελματισμό του και την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Παρότι δεν είχε παιχνίδια με την Χέρτα στο πρώτο μισό της σεζόν, η έλλειψη ρυθμού δεν φαίνεται να τον έχει επηρεάσει. 

Στις προπονήσεις δείχνει πανέτοιμος να διεκδικήσει θέση βασικού και ο Πάρντιου σκέφτεται πολύ σοβαρά να τον χρησιμοποιήσει βασικό. Ποντάροντας προφανώς και στην εμπειρία του, πέρα από τα στοιχεία που δεδομένα θα προσθέσει στο παιχνίδι του Άρη. Η παρουσία του λογικά θα φέρει και κάποιες ανακατατάξεις στη μεσαία γραμμή του Άρη. Ποιες ακριβώς θα φανεί στις επόμενες προπονήσεις…