Αρης: Ετοιμάζεται το «Βικελίδης» για το πρώτο ευρωπαικό παιχνίδι
i

@intime

Αρης: Ετοιμάζεται το «Βικελίδης» για το πρώτο ευρωπαικό παιχνίδι

Αλέξης Σαββόπουλος 12:43 - 26.05.2023 / Ανανεώθηκε: 12:47 - 26.05.2023

Ξεκίνησε η τοποθέτηση του θερινού χλοοτάπητα ώστε να είναι έτοιμος για τα φιλικά παιχνίδια μέσα στον Ιουλίου και φυσικά τους αγώνες γιατο conference league.

Σε… θερινό mood μπαίνει πλέον και το Κλεάνθης Βικελίδης, δυο ακριβώς μήνες πριν απο το πρώτο ευρωπαικό παιχνίδι στις 27 Ιουλίου. Ως είθιστε τέτοια εποχή, το πρώτο πράγμα που θα αλλάξει είναι ο αγωνιστικός χώρος. 

Ηδη έχει αρχίσει να ξηλώνεται αυτός που χρησιμοποιείται το χειμώνα και στη θέση του θα τοποθετηθεί ο θερινός. Δηλαδή αυτός που έχει τις προδοαγραφές να αντέχει τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού που επικρατούν στη χώρα.

Ο χλοοτάπητας αυτός θα μείνει ως τον Νοέμβριο περίπου και βάσει του προγράμματος θα είναι απόλυτα έτοιμος σε περίπου 20 μέρες ώστε, εκτός απο τα ευρωπαικά παιχνίδια, να φιλοξενήσει και τα φιλικά παιχνίδια που θα διεξαχθούν εντός Ιουλίου στο Βικελίδης. 

Παράλληλα το επόμενο διάστημα θα αρχίσουν οι εργασίες αρίθμησης του γηπέδου και κάποια αναγκαία συμπληρωματικά έργα στα δημοσιογραφικά θεωρεία. 

Την ίδια ώρα θα ξεκινήσουν καιοι εργασίες συντήρησης στα γήπεδα στο προπονητικό κέντρο στο Ρύσιο, με δεδομένο ότι στις 12 Ιουνίου είναι προγραμματισμένο το πρώτο ραντεβού για τη νέα σεζόν.