Αρης: Ετοιμος για επιστροφή και ο Οντουμπάτζο
i

@intime

Αρης: Ετοιμος για επιστροφή και ο Οντουμπάτζο

Ακολούθησε μέρος της προπόνησης ο Νιγηριανός και θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στη λίστα των αρκετών τραυματιών του Αρη, ετοιμάζεται να αφαιρέσει το όνομά του και να επιστρέψει. Ο λόγος για τον Μόουζες Οντουμπάτζιο που ακολούθησε μέρος του προγράμματος και λογικά απο την επόμενη Δευτέρα θα μπει και στο κανονικό πρόγραμμα ώστε να είναι στη διάθεση του Ακη Μάντζιου για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ετοιμος να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα είναι και ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς που συμμετείχε και πάλι σε μεγάλο κομμάτι της προπόνησης.

Οι χαμηλές πτήσεις του Μενέντες φέρνουν προβληματισμό
SUPER LEAGUE

10:47 - 15.11.2023

Οι χαμηλές πτήσεις του Μενέντες φέρνουν προβληματισμό

Ο 29χρονος αργεντινός παραμένει… άκαπνος και με ελάχιστη επιθετική συνεισφορά μετά από 15 παιχνίδια, έχοντας χάσει τη θέση του και θέτοντας μετέωρη ακόμη και την μελλοντική παρουσία του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αντίθετα Φράνκο Φεράρι, Λούκας Ρουπ, Ρόναλντ Ματαρίτα και Μάνου Γκαρθία συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα. Για τον τελευταίο υπάρχει μια συγκρατημένη ικανοποίηση έπειτα από την δεύτερη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο γόνατό του. Ο Ισπανός δεν νιώθει ενοχλήσεις και αν όλα κυλήσουν ομαλά και βάσει πλάνου, γύρω στις 10 Δεκεμβρίου θα είναι σε θέση να επιστρέψει στις προπονήσεις και μέσα στον Γενάρη, καλώς εχόντως των πραγμάτων, θα μπορεί να πάρει τα πρώτα του λεπτά μετά απο σχεδόν ένα χρόνο απουσίας από τους αγωνιστικούς χώρους.