Αρης: Αρχίζει να μετράει επιστροφές ο Μάντζιος
i

©intime

Αρης: Αρχίζει να μετράει επιστροφές ο Μάντζιος

Μειώνονται τα προβλήματα για τον προπονητή του Άρη που ελπίζει ως την άλλη εβδομάδα το ιατρικό δελτίο να έχει μειωθεί σημαντικά.

Η διακοπή του πρωταθλήματος αρχίζει να λειτουργεί ευεργετικά για τον Άκη Μάντζιο που βλέπει σιγά-σιγά αρκετούς παίκτες που βρίσκονταν στη λίστα των τραυματιών, είτε να έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις είτε να ετοιμάζονται να το κάνουν. Ήδη Κίκε Σαβέριο και Ζαν Ζουλ συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα και με δυο ακόμη γεμάτες προπονήσεις στα πόδια τους, θα αρχίσουν να παίρνουν χρόνο στο ροτέισον του Έλληνα τεχνικού. Από χθες στις προπονήσεις επέστρεψε και ο Δεληζήσης μετά την αρθροσκόπηση ενώ στη σημερινή πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου που περιλάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο, τρέξιμο διαλειμματικής μορφής και παιχνίδια κατοχής μπάλας, ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς, συμμετείχε σε μεγάλο μέρος του προγράμματος.

Οι χαμηλές πτήσεις του Μενέντες φέρνουν προβληματισμό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:47 - 15.11.2023

Οι χαμηλές πτήσεις του Μενέντες φέρνουν προβληματισμό

Ο 29χρονος αργεντινός παραμένει… άκαπνος και με ελάχιστη επιθετική συνεισφορά μετά από 15 παιχνίδια, έχοντας χάσει τη θέση του και θέτοντας μετέωρη ακόμη και την μελλοντική παρουσία του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αντίθετα οι Φράνκο Φεράρι, Λούκας Ρουπ, Μόουζες Οντουμπάτζο, Ρόναλντ Ματαρίτα και Μάνου Γκαρθία ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, αλλά σταδιακά ανεβάζουν ρυθμό και θα αρχίσουν σιγά-σιγά να παίρνουν κομμάτια της προπόνησης. Από το πόσο σύντομα θα ενσωματωθούν στο κανονικό πρόγραμμα θα εξαρτηθεί, πόσοι από αυτούς θα προλάβουν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (Φεράρι, Οντουμπάτζο έχουν τις περισσότερες πιθανότητες.