Άρης: Φιλικό ευκαιρία για τις «ρεζέρβες»
i

©intime

Άρης: Φιλικό ευκαιρία για τις «ρεζέρβες»

Αλέξης Σαββόπουλος 16:12 - 14.10.2023 / Ανανεώθηκε: 16:28 - 14.10.2023

Προπονητικό διπλό με την Κ19 για τους παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής. Επιστροφή μετά από καιρό για Τζούρασεκ. Έπαιξαν λίγο και ο Ζουλ με τον Σουλεϊμάνοφ.

Διαφορετικό ήταν το πρόγραμμα του Σαββάτου για τους ποδοσφαιριστές του Άρη αφού περιλάμβανε τη διεξαγωγή αγώνα προπονητικού χαρακτήρα με την ομάδα Κ19, η οποία –επίσης- αυτό το Σαββατοκύριακο δεν έχει επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Στο παιχνίδι, που έγινε το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, χρησιμοποιήθηκαν –κυρίως- όσοι δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής -μέχρι τώρα- στους επίσημους αγώνες. 

Ο Άκης Μάντζιος προφύλαξε σχεδόν όλους τους βασικούς που έχουν δεχθεί και τη μεγαλύτερη επιβάρυνση ως τώρα. Δεν αγωνίστηκαν καθόλου δηλαδή οι Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φεράρι, Φαμπιάνο, Νταρίντα, Βερστράτε, Μενέντες, Μορόν που έκαναν προπόνηση στο δεύτερο γήπεδο.

Το προπονητικού χαρακτήρα διπλό με την Κ19 που είχε διάρκεια 60΄ ήταν μια καλή ευκαιρία να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Τζούρασεκ που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού στη μέση (έπαιξε σε όλο το φιλικό), και παίκτες όπως ο Πάβισιτς, ο Φατόρε, ο Ματαρίτα, ο Χουτεσιώτης, ο Δεληζήσης

Ένα ημίχρονο αγωνίστηκε και ο Σουλεϊμάνοφ που δεν ήταν στην προετοιμασία στην Πτολεμαϊδα καθώς και ο Ζουλ που αγωνίστηκε για ένα 20λεπτο, αφού τις προηγούμενες μέρες αισθάνθηκε και πάλι ενοχλήσεις στο γόνατό του.

Αύριο, Κυριακή, οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ρεπό.