Για την επιστροφή στις νίκες ο Άρης κόντρα στον Βόλο

Μανού Γκαρσία - Τσοκάνης

i

Μανού Γκαρσία - Τσοκάνης/©Intime

Για την επιστροφή στις νίκες ο Άρης κόντρα στον Βόλο

Ο Βόλος και ο Άρης κοντράρονται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο το βράδυ του Σαββάτου (11/11, 20:00) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Με το ματς ανάμεσα στον Βόλο και τον Άρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ολοκληρώνεται η πρώτη μέρα της αγωνιστικής δράσης στην 11η αγωνιστική της Stoiximan Super League (20:00, Cosmote Sport1). 

Οι Θεσσαλοί είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με έξι βαθμούς, μαζί με τον Παναιτωλικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα και προέρχονται από την ισοπαλία με τους Ηπειρώτες στους «Ζωσιμάδες» (1-1). Από την άλλη ο Άρης είναι έκτος με 14 βαθμούς και προέρχεται από την βαριά ήττα από τον Ατρόμητο με 3-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης». 

Όσον αφορά τα αγωνιστικά ο Κώστας Μπράτσος δεν υπολογίζει στον Γιώργο Μύγα, ο οποίος αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα. Αντίθετα, διαθέσιμος θα είναι ο Νικολάι Άλχο που ξεπέρασε τον τραυματισμό στον ώμο.

Από την πλευρά του, ο Άκης Μάντζιος είδε τους Φεράρι, Ζουλ και Σαβέιρο να επιστρέφουν και τους συμπεριέλαβε στην αποστολή της ομάδας. Εκτός παραμένουν Δεληζήσης, Βέλεθ, Οντουμπάτζο και Ματαρίτα.