Άρης: Η συνταγή Τούμπας στην άμυνα και τα ερωτηματικά

Άρης: Η συνταγή Τούμπας στην άμυνα και τα ερωτηματικά

Αλέξης Σαββόπουλος 10:48 - 26.11.2023 / Ανανεώθηκε: 10:55 - 26.11.2023

Οι σίγουροι του Μάντζιου για την ενδεκάδα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ποιες θέσεις παραμένουν ανοικτές.

Η απουσία του Φράσκο Φεράρι που δεν κατάφερε να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ξεκαθαρίσει εν πολλοίς την κατάσταση στην άμυνα, αφού με δεδομένη την απουσία και του Ματαρίτα, ο Μάντζιος δεν έχει άλλη επιλογή από να… πατήσει πάνω στην συνταγή της Τούμπας. Να χρησιμοποιήσει δηλαδή τον Μοντόγια ως αντί- Φεράρι και τον Οντουμπάτζο κανονικά ως δεξιό μπακ με τους Μπράμπετς και Φαμπιάνο ως στόπερ.

Από τη μέση και μπροστά υπάρχουν κάποια ερωτηματικά αφού ο προπονητής του Άρη, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας δεν αποσαφήνισε την κατάσταση και έκανε αρκετές δοκιμές. Βερστράτε και Νταρίντα είναι οι δυο σίγουροι στα χαφ με τον Τσέχο να πηγαίνει λογικά πιο μπροστά. Ερωτηματικό παραμένει ο τρίτος της μεσαίας γραμμής. 

Η επιστροφή του Ζουλ δίνει μια επιλογή στον Έλληνα τεχνικό, με τον αστερίσκο του επίπεδου ετοιμότητας του Καμερουνέζου για ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι. Οι άλλες δυο επιλογές είναι ο Τζούρασεκ με τον Πάρντο.

Στην επίθεση, και εκεί υπάρχουν δυο σημεία αναφοράς. Ο Μορόν στην κορυφή και ο Σουλεϊμάνοφ στη μια από τις δυο πλευρές. Όσο για τον τρίτο; Ο νεαρός Παναγίδης και ο συνεπής αμυντικά Μενέντες φαίνεται να είναι οι δυο που ερίζουν για τη άλλη θέση στα φτερά της επίθεσης.