Άρης: Με Ζουλ και Σαβέριο αλλά χωρίς Φεράρι
i

©intime

Άρης: Με Ζουλ και Σαβέριο αλλά χωρίς Φεράρι

Εκτός αποστολής έμεινε τελικά ο αργεντινός μπακ αλλά επιστρέφει μετά από καιρό ο Σαβέριο καθώς και ο Ζουλ.

Χωρίς τον Φράνκο Φεράρι θα παραταχθεί τελικά ο Άρης κόντρα στον Παναθηναϊκό για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (26/11), στο πλαίσιο της 12ης Αγωνιστικής. Ο αριστερός μπακ του Άρη, παρά το γεγονός ότι αισθάνεται καλύτερα τα τελευταία 24ωρα, έχει χάσει πολλές προπονήσεις και ο Άκης Μάντζιος έκρινε ότι δεν είναι στο επίπεδο ετοιμότητας που απαιτεί η αυριανή αναμέτρηση και τον άφησε εκτός αποστολής προκειμένου να τον έχει για τους αγώνες με την ΑΕΚ που ακολουθούν.

Αρης: Ο Φεράρι και το… plan b
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:04 - 22.11.2023

Αρης: Ο Φεράρι και το… plan b

Οι ενοχλήσεις που εξακολουθεί να αισθάνεται στο γόνατο ο αργεντινός τον καθιστούν αμφίβολο και αναγκάζουν τον Μάντζιο να επεξεργάζεται και το εναλλακτικό σενάριο.

Αντίθετα, μετά από τρεις μήνες και κάτι επιστρέφει σε αποστολή ο Κίκε Σαβέριο και μένει να δούμε αν είναι έτοιμος για να πάρει έστω και λί8γα λεπτά συμμετοχής ως αλλαγή. Διαθέσιμος και σαφώς πιο έτοιμος συγκριτικά με το παιχνίδι κόντρα στον Βόλο είναι και ο Ζαν Ζουλ. Εκτός πλάνων για ένα ακόμη παιχνίδι τέθηκαν οι Μάνου Γκαρθία, Ρουπ, Ματαρίτα και ο ανέτοιμος Πάβισιτς.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Darida, Verstraete, Jean Jules Mvondo, Djurasek, Doukoure, Pardo, Menendez, Moberg Karlsson, Suleymanov, Zamora, Saverio, Loren Moron, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.