Αρης: Ο Φεράρι και το… plan b
i

©intime

Αρης: Ο Φεράρι και το… plan b

Αλέξης Σαββόπουλος 09:04 - 22.11.2023 / Ανανεώθηκε: 09:05 - 22.11.2023

Οι ενοχλήσεις που εξακολουθεί να αισθάνεται στο γόνατο ο αργεντινός τον καθιστούν αμφίβολο και αναγκάζουν τον Μάντζιο να επεξεργάζεται και το εναλλακτικό σενάριο.

Πέντε μέρες πριν από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό με το οποίο ο Αρης επιστρέφει στις αγωνιστικές δραστηριότητες μετά τη διακοπή και ο Ακης Μάντζιος έχει επιστροφές που αυξάνουν τις επιλογές του (Οντουμπάτζο, Ζουλ, Σαβέριο) αλλά και ένα μεγάλο πονοκέφαλο. Αυτός έχει να κάνει με την κατάσταση του Φράνκο Φεράρι και την πιθανότητα να είναι έτοιμος στο παιχνίδι της Κυριακής.

Ο αργεντινός ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στον έσω πλάγιο σύνδεσμο εξαιτίας του οποίου αναγκάστηκε να κάνει ένεση για να μπορέσει να αγωνιστεί στο Βόλο. Στο διάστημα της διακοπής ο Φεράρι ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα, δεν συμμετέχει στις προπονήσεις, αλλά εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατό του. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με το ότι εδώ και 2,5 εβδομάδες είναι εκτός προπονήσεων, αναγκάζουν τον προπονητή του Αρη να επεξεργάζεται και το plan b. Το σενάριο δηλαδή που λέει ότι ο 32χρονος δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος ως την Κυριακή.

Η Αστυνομία ετοιμάζει απαγορευτικό και για το ΑΕΚ - Άρης, λόγω Ερντογάν

Η Αστυνομία ετοιμάζει απαγορευτικό και για το ΑΕΚ - Άρης, λόγω Ερντογάν

Παρότι αρχικά φαινόταν πως δεν θα επηρέαζε το παιχνίδι κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Άρη η επίσκεψη Ερντογάν, η Αστυνομία έστειλε σύμφωνα με πληροφορίες απαγορευτικό και για το συγκεκριμένο ματς

Στο ενδεχόμενο αυτό, ο Έλληνας τεχνικός θα πρέπει να βρει λύση και πάλι εκ των έσω, αφού ο Ματαρίτα παραμένει εκτός με θλάση στο γαστροκνήμιο. Η επιστροφή του Οντουμπάτζο του προσφέρει την επιλογή του Μοντόγια που άλλωστε έχει αγωνιστεί ξανά στο αριστερό άκρο της άμυνας, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Επειδή όμως ο Φεράρι είναι από τους παίκτες που δεν το βάζουν κάτω και αν χρειαστεί, ενδέχεται να αγωνιστεί ακόμη και με ένεση, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν ως την Παρασκευή. Ο Μάντζιος πάντως για καλό και για κακό, είναι έτοιμος για όλα τα ενδεχόμενα….