Αρης: Στο κάδρο ο Σεϊντέ

Ο Εμίλ Σεϊντέ

i

© PS Youtube

Αρης: Στο κάδρο ο Σεϊντέ

Αλέξης Σαββόπουλος 23:25 - 24.11.2023 / Ανανεώθηκε: 23:25 - 24.11.2023

Toν 22χρονο Έμιλ Κονράντσεν Σεϊντέ έχει στο στόχαστρό του ο Άρης, ο οποίος ενδιαφέρεται για τον εξτρέμ της Σασσουόλο.

Τον 22χρονο Nορβηγό εξτρέμ της Σασσουόλο θέλει να αποκτήσει τον Ιανουάριο ο Άρης, για να ενισχύσει την αριστερή πλευρά της επίθεσης.

Ο ίδιος ο Θόδωρος Καρυπίδης μέσω της ΑΜΚ είχε προαναγγείλει ότι θα γίνουν σίγουρα 2-3 προσθήκες την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Η μια αφορά το αριστερό φτερό της επίθεσης αφού ο Άρης δεν έχει καταφέρει να πάρει πράγματα από Μενέντες και Κάρλσον

Ο παίκτης τον οποίο οι άνθρωποι του Άρη έχουν ξεχωρίσει και έχουν στη λίστα τους, απο το περασμένο καλοκαίρι κιόλας, είναι ο Εμίλ Σειντέ που αγωνίζεται στη Σασσουόλο στη Serie A. Ο 22χρονος νορβηγός εξτρέμ δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής με την ιταλική ομάδα, αφού μετράει μόλις τέσσερις συμμετοχές ως αλλαγή στο πρωτάθλημα και άλλες δυο στο κύπελλο.

Ο Σειντέ γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2001 στο Finnsnes και εκεί έπαιξε ποδόσφαιρο από μικρή ηλικία. Τον απέκτησε η Ρόζεμποργκ τον Μάϊο του 2017 σε ηλικία 16 ετών. Έκανε το ντεμπούτο του με την Ρόζεμποργκ στις 20 Απριλίου του 2018, και ένα χρόνο αργότερα υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο. 

Με την νορβηγική ομάδα μέτρησε συνολικά 82 παιχνίδια με δέκα γκολ και 18 ασιστ ως τον Γενάρη του 2022, όταν πήγε με τη μορφή δανεισμού στην Σασσουόλο με υποχρεωτική οψιόν αγοράς το καλοκαίρι. Στο πρώτο εξάμηνο στο Καμπιονάτο αγωνίστηκε σε επτά παιχνίδια. Το καλοκαίρι του 2022 τον αγόρασε η Σασσουόλο καταβάλλοντας 2εκ ευρώ. Πέρσι συμμετείχε σε 20 παιχνίδια.

Μπράμπετς: «Οφείλω μια συγγνώμη σε όλους, ήταν τεράστιο λάθος και θα κατηγορώ τον εαυτό μου για πάντα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:04 - 21.11.2023

Μπράμπετς: «Οφείλω μια συγγνώμη σε όλους, ήταν τεράστιο λάθος και θα κατηγορώ τον εαυτό μου για πάντα»

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς μιλώντας σε Μέσο της Τσεχίας παραδέχτηκε το λάθος του και την ίδια ώρα ζήτησε συγγνώμη από όλους τους συμπαίκτες του και τους δικούς του ανθρώπους.

Ο Σεϊντέ αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός winger με καλό πόδι το δεξί, αλλά έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί και στην άλλη πλευρά της επίθεσης. Ο Άρης είχε τσεκάρει τον νεαρό παίκτη και το καλοκαίρι, έχει σχηματοποιημένη εικόνα και ποντάρει στο γεγονός ότι ο παίκτης δεν βρίσκει τον χρόνο που θέλει στη Σασσουόλο. Ο Αρης δεν επιθυμεί να πάρει τον Σεϊντέ δανεικό αλλά με κανονική μεταγραφή με την Σασσουόλο να διατηρεί ένα ποσοστό μεταπώλησης.