Κουέστα: «Ονειρο για εμάς το κύπελλο- Πιο δυνατοί μετά τις επιστροφές με τον Παναθηναϊκό» (Vid)
i

@intime

Κουέστα: «Ονειρο για εμάς το κύπελλο- Πιο δυνατοί μετά τις επιστροφές με τον Παναθηναϊκό» (Vid)

Αλέξης Σαββόπουλος 14:33 - 23.11.2023 / Ανανεώθηκε: 14:49 - 23.11.2023

Τι δήλωσε ο αρχηγός του Αρη στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ για τα σπουδαία παιχνίδια που έχει μπροστά του η ομάδα της Θεσσαλονίκης με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Συνέντευξη στο κανάλι της ΠΑΕ Άρης στο Youtube, παραχώρησε ο Χουλιάν Κουέστα. Ο αρχηγός των Κιτρινόμαυρων, αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν και την μέχρι σήμερα πορεία της ομάδας, καθώς και στα σημαντικά παιχνίδια που έχει μπροστά του ο Άρης με τον Παναθηναϊκό στη Θεσσαλονίκη, αλλά και τα δυο παιχνίδια με την ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Αρχικά αναφέρθηκε στη νίκη επί του Βόλου και στη διακοπή του πρωταθλήματος: «Το διπλό στον Βόλο ήταν μία σημαντική νίκη νοοτροπίας για την ομάδα, Έχουμε αποδείξει ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές που περιμένουν την ευκαιρία τους, έχουμε ένα καλό σύνολο. Η διακοπή μας βοήθησε να δουλέψουμε, έχουμε χάσει βαθμούς που δεν ήταν στο πρόγραμμα. Δυστυχώς με τους τραυματισμούς δεν μπορέσαμε να δείξουμε το κανονικό μας πρόσωπο. Τώρα με τις επιστροφές, μετά από αυτή τη διακοπή, πιστεύω ότι θα δείξουμε μια σταθερότητα και θα πάμε πολύ καλύτερα».

Για τα ντέρμπι που ακολουθούν και το Κύπελλο σχολίασε:

«Κάθε ποδοσφαιριστής στα ντέρμπι, θέλει να παίζει και να αποδεικνύει τις δυνατότητές του. Η ομάδα πρέπει να έχει το μυαλό της στο 100%. Οπωσδήποτε τα δύο παιχνίδια για το Κύπελλο, είναι σημαντικά, το κύπελλο για μας είναι στόχος, το ονειρευόμαστε πολλά χρόνια, υπάρχει όμως ακόμη χρόνος για αυτό».

Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό:

«Δουλέψαμε καλά αυτές τις δύο εβδομάδες. Είναι δυνατή ομάδα, θα χρειαστεί υπομονή και ηρεμία. Και εμείς είμαστε μεγάλη ομάδα και με τους παίκτες που ενσωματώνονται θα είμαστε πιο δυνατοί».

Τέλος για τον κόσμο είπε: «Ο κόσμος θα είναι εκεί, η συμβολή του στο παιχνίδι μας είναι πολύ σημαντική».