Άρης: Έληξε ο συναγερμός με τον Μπράμπετς
i

©intime

Άρης: Έληξε ο συναγερμός με τον Μπράμπετς

Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ο Τσέχος, μίλησε με Γκουγκουλιά και Μάντζιο πριν από την προπόνηση και το θέμα θεωρείται λήξαν για τον Άρη.

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς ήταν το νέο πρόσωπο στην σημερινή προπόνηση του Άρη. Ο τσέχος επέστρεψε από την πατρίδα του και πριν την προπόνηση μίλησε με τον τιμ μάνατζερ της ομάδας Γιώργο Γκουγκουλιά. Στην συζήτηση που είχαν ο κεντρικός αμυντικός του Άρη παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος του αυτό που συνέβη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, ότι το μετάνιωσε και δεν θα δώσει ξανά δικαιώματα. Ο έμπειρος παίκτης μετέφερε στον Γκουγκουλιά ότι ήδη νιώθει πολύ άσχημα που έγινε άθελα του πρωταγωνιστής πριν από τον κρίσιμο αγώνα της εθνικής Τσεχίας, αλλά και τον αρνητικό αντίκτυπο που είχε η συμπεριφορά του στον κόσμο του Άρη και την ομάδα του. Ο Γκουγκουλιάς του ξεκαθάρισε ότι για τον Άρη επειδή έχουν γνώση ποιος είναι και τι χαρακτήρα έχει επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια στη Θεσσαλονίκη, το θέμα θεωρείται λήξαν.

Άλλωστε φέτος η ομάδα δεν έχει κανένα κρούσμα εξωαγωνιστικό και δεν υπάρχει λόγος να χαλάσει αυτό. Ο Μπράμπετς μίλησε και με τον Άκη Μάντζιο στον οποίο πάνω - κάτω μετέφερε τα ίδια και πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση και φυσικά υπολογίζεται από τον προπονητή του για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Δεν τίθεται προφανώς κανένα θέμα τιμωρίας του, όπως βιάστηκαν αρκετοί να προεξοφλήσουν.