Ο Άρης ψάχνει restart κόντρα στην Ουλμ

Άρης

Ο Άρης ψάχνει restart κόντρα στην Ουλμ

Sportal newsroom 09:11 - 22.11.2023

Ο Άρης υποδέχεται την Ουλμ (20:00) στο Αλεξάνδρειο, θέλοντας να βάλει τέλος στο σερί των τεσσάρων ηττών σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Έπειτα από τις ήττες κόντρα σε Κλουζ, Παναθηναϊκό, Μπουργκ και ΠΑΟΚ ο Άρης θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Το έργο της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη αναμένεται να είναι άκρως απαιτητικό, καθώς φιλοξενεί την πρωταθλήτρια Γερμανίας, Ουλμ.

Οι «κίτρινοι» παρά την προσπάθεια γνώρισαν την ήττα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, απέναντι στον ΠΑΟΚ και κόντρα στην γερμανική ομάδα θέλουν να κάνουν νέο ξεκίνημα σε όλα τα επίπεδα.

Το ευχάριστο για τον Έλληνα κόουτς είναι πως θα έχει στη διάθεσή του τον Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς, μετά από 40 μέρες απραξίας, λόγω τραυματισμού. Την ίδια ώρα ο Ισμαέλ Σανόγκο έχει τεθεί εκτός μάχης με βαρύ διάστρεμμα, τραυματισμό που αποκόμισε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Εκτός παραμένει και ο Μάνι Μπέιτς, που όμως βρίσκεται κοντά στην ομάδα σταθερά.

O προπονητής του Άρη, Γιάννης Καστρίτης, μιλώντας για το παιχνίδι με την γερμανική ομάδα είπε: «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το περιμένουμε με ενδιαφέρον και ανυπομονησία. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε την Ούλμ, η οποία είναι η πρωταθλήτρια Γερμανίας και αυτήν τη στιγμή πρωτοπόρος στο πρωτάθλημά της. Πρόκειται για μία πολύ ποιοτική και πνευματική ομάδα, τους αρέσει να τρέχουν στο ανοιχτό γήπεδο, παίρνουν πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό, έχουν πραγματικά καλή χημεία και τρομερή ταχύτητα στην επίθεση.

Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, να παίξουμε δυνατά όπως ξέρουμε να παίζουμε, να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό μέσα από την άμυνα μας και από εκεί και πέρα να είμαστε έξυπνοι, να διαβάσουμε σωστά τις επιλογές μας στην επίθεση και να διεκδικήσουμε τη νίκη» σχολίασε αρχικά ο προπονητής των «κιτρίνων».