Βαρύ διάστρεμμα έδειξε η μαγνητική για Σανόγκο στον Άρη!
i

©InTime

Βαρύ διάστρεμμα έδειξε η μαγνητική για Σανόγκο στον Άρη!

Γιάννης Πάλλας 17:42 - 20.11.2023

Ο Ίσμαελ Σανόγκο που τραυματίστηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena υπέστη βαρύ διάστρεμμα στην ποδοκνημική

Μπορεί να απέφυγε τα χειρότερα (το κάταγμα) ο Ίσμαελ Σανόγκο αλλά τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας που υποβλήθηκε τη Δευτέρα (20/11) έδειξαν ότι ο παίκτης του Άρη υπέστη βαρύ διάστρεμμα στην ποδοκνημική.

Ο Ιβοριανός σέντερ ξεκίνησε αποθεραπεία και η επιστροφή του θα προσδιοριστεί βάση της κλινικής εικόνας που θα παρουσιάζει.

Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί να παραμείνει στα... πιτς για περισσότερο από μια εβδομάδα, προκειμένου να είναι έτοιμος να επιστρέψει ξανά στη δράση και να θέσει εαυτόν στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη.

Ο Σανόγκο που τραυματίστηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην PAOK Sports Arena καθώς πάτησε πάνω στο πόδι του Μιχάλη Τσαϊρέλη, βγήκε νοκ άουτ στερώντας από τον προπονητή των «κιτρίνων» τον βασικό σέντερ του.

Η αδυναμία στο «ζωγραφιστό» είναι δεδομένη και θα προσπαθήσει ο Καστρίτης να την καλύψει με τους υπόλοιπους παίκτες που έχει στη διάθεση του.