Άλστον: «Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια ατμόσφαιρα, εύκολη απόφαση ο ΠΑΟΚ»

Άλστον: «Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια ατμόσφαιρα, εύκολη απόφαση ο ΠΑΟΚ»

Sportal newsroom 15:11 - 20.11.2023

Ο Τζάστιν Άλστον μίλησε για τα πρώτα παιχνίδια του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αποθέωσε τον κόσμο της ομάδας, ενώ εξήγησε πόσο εύκολο ήταν να πει «ναι» στην πρόταση του «δικεφάλου του Βορρά».

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής των τελευταίων ημερών, για τον ΠΑΟΚ, είναι ο Τζάστιν Άλστον. Ο Αμερικανός σέντερ ήρθε στην Ελλάδα, ως αντικαταστάτης του τραυματία Τζαμάνι ΜακΝις και ήδη έχει καταφέρει να «κερδίσει» άπαντες με την παρουσία του, αλλά και τη συνέπειά του πάνω στο παρκέ.

Ο Άλστον μίλησε για την απόφασή του να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη, αναφέροντας τις συζητήσεις που είχε με τον Φιλ Γκος, πριν πάρει την απόφασή του, ενώ αποθέωσε τον κόσμο του «δικεφάλου του Βορρά» για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν κόντρα στον Άρη.

Όσα είπε στον City 106,1 ο σέντερ του ΠΑΟΚ:

Για την εμπειρία στο γήπεδο «Παλατάκι»: «Ηταν εντυπωσιακό, δεν έχω ξαναπαίξει μπροστά σε τέτοιο κοινό, τόσο ενθουσιώδες κοινό. Ήταν απίστευτος ο κόσμος, είναι θόρυβο. Και οι φίλαθλοι δεν σταμάτησαν ποτέ να φωνάζουν, δεν μου έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο στην καριέρα μου, δεν είχα ζήσει ποτέ ξανά τέτοια κερκίδα».

Για το γεγονός πως έχει μόνο νίκες με τον ΠΑΟΚ: «Εχουμε βρει ρυθμό και έχω ενσωματωθεί καλά στην ομάδα. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, να συνεχίσουμε να καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον».

Για τον βαθμό προσαρμογής του, όντας δυο φορές MVP των αγώνων: «Φάνηκε εύκολο για μένα, αλλά χρειάζομαι και άλλο χρόνο. με βοηθάει το γεγονός πως οι παίκτες και ο προπονητής με καταλαβαίνουν».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ απώλεσε μεγάλο μέρος της διαφοράς των 2ο πόντων στο ματς με τον Άρη: «Μπήκαμε με μεγάλη ενέργεια και συγκέντρωση στο ματς και ίσως στο δεύτερο μέρος να χαλαρώσαμε και να ξεχάσαμε πως και ο αντίπαλος έχει καλή ομάδα…».

Για το τι είπε ο Θανάσης Χατζόπουλος στο τέλος: «Μας έδωσε συγχαρητήρια και να συνεχίζουμε έτσι σε αυτό τον ρυθμό. Και στο τέλος είπε «ΠΑΟΚ για πάντα»

Για το χορευτικό του: «Ο χορός είναι ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα να κάνω…».

Για τον Φρίντρικσον, που τον είχε πέρυσι αντίπαλο: «Κάνει τη ζωή μου πιο εύκολη με τον τρόπο με τον οποίο παίζει και με τροφοδοτεί».

Για την απόφασή του να παίξει στον ΠΑΟΚ: «Ήταν εύκολη απόφαση. Ο ατζέντης μου μου μετέφερε την πρόταση και ένιωσα οτι θα κολλούσα στην ομάδα, κάτι που μου το είπε και εκείνος. Μίλησα και με πρώην παίκτες του ΠΑΟΚ όπως ο Γκος…».

Για την παρουσία του στο Ισραήλ όταν ξεκίνησαν οι εχθροπραξίες στη Λωρίδα της Γάζας: «Ήταν τρομακτικό για μένα, δεν ήξερα τι να κάνω… Για κάποιον που το ζει ως ξένος, είναι δύσκολο».

Για τον αντιπάλους στην Ελλάδα: «Υπάρχουν καλοί παίκτες, κάποιους τους ξέρω και από το κολλέγιο. Είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός και αυτό μου αρέσει».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ και τους δικούς του: «Έχουμε κοινούς στόχους. Ο πιο σημαντικός είναι να βγαίνουμε στο γήπεδο και να δίνουμε τα πάντα για να κερδίζουμε. Για μένα, εγώ θέλω να κάνω όσα μπορώ στο γήπεδο, να σκοράρω, να παίζω άμυνα, να κάνω τη βρώμικη δουλειά αν χρειαστεί».