Άλστον: «Νιώθω ευλογημένος που είμαι στον ΠΑΟΚ»

Τζάστιν Άλστον

i

© Intime

Άλστον: «Νιώθω ευλογημένος που είμαι στον ΠΑΟΚ»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:49 - 19.11.2023 / Ανανεώθηκε: 14:51 - 19.11.2023

Μετά την εκπληκτική του απόδοση στο ντέρμπι, ο Τζάστιν Άλστον σχολίασε τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη στην Πυλαία.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, άντεξε στην αντεπίθεση του Άρη και κατάφερε να φτάσει σε μεγάλη νίκη με 82-76, στο ντέρμπι της Πυλαίας για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Ο παίκτης που έκανε τη διαφορά για τους γηπεδούχους ήταν δίχως αμφιβολία ο Τζάστιν Άλστον. Ο Αμερικανός σέντερ αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης, καταγράφοντας 23 efficiency, έχοντας με 8/9 δίποντα, οκτώ ριμπάουντ, μία ασίστ κι ένα κλέψιμο.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο ίδιος στάθηκε στο πείσμα που έβγαλε ο Δικέφαλος, αλλά και στην εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στην Πυλαία.

Όσα είπε ο 29χρονος σέντερ στους εκπροσώπους του Τύπου:

Για το πώς ανταπεξήλθε κόντρα στον Μπάνκστον και την ταχύτητα των αντιπάλων:

«Ξέρω ότι έχουν ταλέντο. Ήθελα να χρησιμοποιήσω την ταχύτητα και την ενέργειά μου για να ανταπεξέλθω και το γεγονός ότι είχα καλή συνεργασία με τους συμπαίκτες μου».

Για την προσαρμογή του στην ομάδα:

«Είναι καλή η προσαρμογή, αρκετά εύκολη. Έπαιξα απέναντι στον Έλβαρ πέρσι και ήταν ο πρώτος που μου έδειξε το δρόμο για να ενσωματωθώ. Κατάλαβαν τον τρόπο παιχνιδιού μου κι εγώ τον δικό τους κι έτσι συνδεθήκαμε πολύ εύκολα».

Για την εμφάνισή του και την αλλαγή στα μαλλιά:

«Τα μαλλιά μου τα αλλάζω συχνά. Σε κάθε παιχνίδι θέλω να αλλάζω, να έχω διαφορετικά vibes. Προσπαθώ όσο το δυνατόν να χρησιμοποιώ την ταχύτητά μου. Η μπάλα έρχεται στα χέρια μου και προσπαθώ να το εκμεταλλεύομαι και να έχω αποτέλεσμα».

Για την ατμόσφαιρα και το γεγονός ότι απόλαυσε το γεμάτο γήπεδο:

«Ήταν απίστευτα. Οι φίλαθλοι που ήρθαν στο γήπεδο έκαναν μια φανταστική δουλειά. Ήταν εντυπωσιακοί και η ενέργειά τους μεταφέρθηκε στην ομάδα. Μού άρεσε η ατμόσφαιρα πάρα πολύ και μας βοήθησε πολύ».

Για το πώς εξηγεί το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 20 πόντους στο ημίχρονο και την εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο:

«Η ομάδα έπαιξε σε πιο αργό τέμπο, γυρίσαμε πίσω την μπάλα περισσότερο από ότι έπρεπε. Δεν το βάζουμε κάτω και αντιδράσαμε μετά τις οδηγίες του προπονητή κι έτσι φτάσαμε στη νίκη».

Για το γεγονός ότι είναι αήττητος στα ματς που έπαιξε με τον ΠΑΟΚ:

«Τα οφείλω όλα στον Θεό και προσεύχομαι αρκετά. Νιώθω ευλογημένος που είμαι σε μια ομάδα με ωραίο περιβάλλον και συμπαίκτες».

Τέλος, στην ερώτηση για το αν προτιμάει τον Φρίντρικσον ως συμπαίκτη ή αντίπαλο, απάντησε:

«Σαφέστατα προτιμώ τον Έλβαρ ως συμπαίκτη. Κάνει και τη δική μου δουλειά πιο εύκολη και με κάνει καλύτερο σαν παίκτη».

🔴Sportal Sunday Live με ρεπορτάζ Big 5, προκριματικά Euro και πολύ μπάσκετ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!