Μενέντες: «Έχουμε πολύ όρεξη, θα μπούμε για να κερδίσουμε»
i

©intime

Μενέντες: «Έχουμε πολύ όρεξη, θα μπούμε για να κερδίσουμε»

Αλέξης Σαββόπουλος 12:22 - 25.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:30 - 25.11.2023

Ο μεσοεπιθετικός του Άρη, Τζόναθαν Μενέντες, μίλησε στην κάμερα της Nova για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο αργεντινός αρχικά αναφέρθηκε στα οφέλη που είχε για τον Άρη η νέα διακοπή του πρωταθλήματος: «Στη διακοπή είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε πάνω σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού μας. Τόσο αμυντικά όσο και στο επιθετικό κομμάτι. Ειδικά στο τελευταίο, δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση ώστε να τελειώνουμε καλύτερα τις φάσεις και να σκοράρουμε πιο εύκολα που είναι και το ζητούμενο. Έχουμε πολύ όρεξη να έρθει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ώστε να μπούμε και να το κερδίσουμε».

Για το διπλό ρόλο που έχει εσχάτως στην ομάδα ο παίκτης του Άρη είπε: «Όλοι οι επιθετικοί έχουν στο μυαλό τους να μπορέσουν να σκοράρουν. Το ίδιο και εγώ φυσικά αλλά δεν είναι αυτό που έχω μόνο στο μυαλό μου. Θέλω να είμαι αυτός που θα βοηθάει τους συμπαίκτες του, θα οργανώνει και θα τους βοηθάει να φθάσουν στο γκολ που κακά τα ψέματα είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα».

Για το πώς θα αντιμετωπίσει ο Άρης τον Παναθηναϊκό και τι πρέπει να έχει η ομάδα του για να φτάσει στη νίκη τόνισε: «Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα, ωστόσο εμείς παίζοντας στην έδρα μας και έχοντας την βοήθεια του κόσμου μας τους οποίους καλώ να έρθουν στο γήπεδο, θα παίξουμε καλά και θα διεκδικήσουμε τη νίκη. Το πιο σημαντικό στοιχείο που πρέπει να έχουμε είναι η συγκέντρωση και στα 90 λεπτά και να είναι κοντά όλες οι γραμμές μας».

Μιλώντας τέλος για το σημείο αναφοράς του Άρη στην επίθεση, τον Μορόν ο Μενέντες στάθηκε περισσότερο στη δουλειά του συνόλου: «Είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός ποδοσφαιριστής για την επίθεση της ομάδας μας, και το δείχνει αυτό η πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ, αλλά θεωρώ ότι είμαστε ένα σύνολο στο οποίο όλοι μαζί δουλεύουν ώστε να αναπληρώνουν το κενό οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή, χωρίς με αυτό να θεώ να μειώσω την αξία του Λόρεν».