Άρης: Η ώρα των… μικρών
i

@intime

Άρης: Η ώρα των… μικρών

Αλέξης Σαββόπουλος 08:28 - 13.05.2023 / Ανανεώθηκε: 08:29 - 13.05.2023

Ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Σγούρος αναμένεται να βρεθεί στο βασικό σχήμα. Παίρνει χρόνο και ο Παναγίδης.

Βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει. Ο στόχος επιτεύχθηκε για τον Άρη, επομένως … ο τελευταίος χορός της φετινής σεζόν κόντρα στον Παναθηναϊκό προσφέρεται για ευκαιρίες. Και όπως όλα δείχνουν ο Τόλης Τερζής θα τις δώσει. Σε παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής αλλά κυρίως στους… μικρούς που το έχουν και μεγαλύτερη ανάγκη.

Με βάση τις δοκιμές που έγιναν μέσα στην εβδομάδα, ο Ραφαήλ Σγούρος έχει μεγάλες πιθανότητες να βρεθεί ακόμη και στο βασικό σχήμα και να αγωνιστεί για πρώτη φορά βασικός με τη φανέλα του Άρη. Ο 18χρονος μέσος μάλλον θα βρεθεί στο πλευρό των Νταρίντα και Ετέμπο στη μεσαία γραμμή με τον Ρουπ πιθανότατα να μένει στον πάγκο. Εκτός του Σγουρού λογικά χρόνο συμμετοχής θα πάρει και ο άλλος νεαρός, ο Παναγίδης.Ο Σιαμπάνης επίσης θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια αντι του Κουέστα όπως και ο Οντουμπάτζο αντι του Εμπακατά στο δεξί άκρο. Βασικός αναμένεται να αγωνιστεί και ο Χριστοδουλόπουλος μαζί με τον Ιτούρμπε ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί και πάλι ο Γκρει.