Άρης: Καρυπίδης- Πρασσάς μαζί στο Σικάγο
i

©Intime

Άρης: Καρυπίδης- Πρασσάς μαζί στο Σικάγο

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη μαζί με τον ιδιοκτήτη της Καλαμάτας στο Σικάγο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για τυχαία συνάντηση ή σχετίζεται με επαγγελματικούς λόγους

Ένα νέο ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους πραγματοποιεί τις τελευταίες μέρες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ο Θόδωρος Καρυπίδης. Αυτή τη φορά, όπως… αποκάλυψε ο ίδιος με φωτογραφίες που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, είναι στο Σικάγο. Δεν είναι μάλιστα μόνος του αλλά με τον ιδιοκτήτη της Καλαμάτας, Γιώργο Πρασσά με τον οποίο συνδέονται με προσωπική φιλία.

Προσώρας δεν έχει διευκρινιστεί αν οι δυο άνδρες συνεργάζονται σε κάποιο επαγγελματικό τομέα αφού ούτως ή άλλως η εταιρεία του κ. Πρασσά GP Financial έχει έδρα το Σικάγο ενώ δραστηριοποιείται και στον κλάδο της εστίασης και είναι ιδιοκτήτης τεσσάρων εστιατορίων με ελληνική κουζίνα στο Σικάγο. Ο ισχυρός άνδρας των κιτρινόμαυρων επισκέπτεται για δεύτερη φορά σε λίγους μήνες την πόλη των ανέμων ενώ έχει πραγματοποιήσει ταξίδια και στη Νέα Υόρκη όπου είχε συναντηθεί και με μέλη της ελληνικής ομογένειας.