Άρης: Στο… κάδρο ο Τσιφτσής
i

©Intime

Άρης: Στο… κάδρο ο Τσιφτσής

Αλέξης Σαββόπουλος 16:04 - 10.06.2023 / Ανανεώθηκε: 16:04 - 10.06.2023

Τον 23χρονο τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης έχει βάλει στο… μάτι η ομάδα της Θεσσαλονίκης, αφού δεν προχωράει η ανανέωση με τον Μάριο Σιαμπάνη.

Όσο δεν προχωράει η υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Μάριου Σιαμπάνη, ο Άρης εξετάζει τις ενναλακτικές του για τη θέση του τερματοφύλακα με σκοπό να πλαισιώσει τον Κουέστα και μια από τις περιπτώσεις που κοιτάζει πολύ ζεστά είναι του Αντώνη Τσιφτσή από τον Αστέρα Τρίπολης. Ο 23χρονος με ύψος 1,91 και καταγωγή από τα Γιαννιτσά, είναι γέννημα θρέμμα του Αστέρα Τρίπολης. Φέτος δεν έκανε πολλά παιχνίδια καθώς βρέθηκε στη σκιά του Νίκου Παπαδόπουλου. Έκανε μόλις δύο στο πρωτάθλημα της Super League και άλλα πέντε στα play out. Θεωρείται όμως ένας τερματοφύλακας με μεγάλη προοπτική στον οποίο ο Άρης θέλει να επενδύσει ώστε να προσθέσει και αντασγωνισμό στον Κουέστα.

Το δύσκολο της υπόθεσης είναι βέβαια ότι ο Τσιφτσής έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Τρίπολης ως το 2025 και επομένως ο Άρης θα πρέπει να έρθει σε συμφωνία με τον Αστέρα. Συνολικά με τον Αστέρα ο νεαρός τερματοφύλακας μετράει 45 εμφανίσεις ενώ είναι διεθνής τέσσερις φορές με τις μικρές Εθνικές ομάδες.