Μάνου Γκαρθία: Έφτασε στα μισά του δρόμου
i

Μάνου Γκαρθία©Intime

Μάνου Γκαρθία: Έφτασε στα μισά του δρόμου

Ο Ισπανός συμπλήρωσε τέσσερις μήνες από την επέμβαση στον πρόσθιο χιαστό και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του. Ποιο είναι το πλάνο των επόμενων μηνών.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Μάνου Γκαρθία ενημερώνει τακτικά για την πορεία της αποθεραπείας του έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του (ρήξη πρόσθιου χιαστού) τον περασμένο Ιανουάριο. Ο Ισπανός που δίνει τη δική του μάχη με τον χρόνο προκειμένου να επιστρέψει και πάλι σε δράση παραμένει στην χώρα του όπου και συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας του. Θέλησε αυτή τη φορά να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους του το γεγονός ότι συμπλήρωσε ακριβώς τέσσερις μήνες από την επέμβαση, παρουσιάζοντας ένα βίντεο που τον δείχνει να εκτελεί ασκήσεις με μπάλα και να τρέξει σε ανηφορικό δρόμο.

Μέχρι στιγμής το πλάνο πηγαίνει ακριβώς όπως έχει σχεδιαστεί από τους γιατρούς και το πιο πιθανό σενάριο είναι ο Γκαρθία να μην είναι στο ξεκίνημα της προετοιμασίας στη Θεσσαλονίκη, να συνεχίσει στην πατρίδα του το πρόγραμμα που ακολουθεί και να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη προς τον Ιούλιο, με την προοπτική της σταδιακής ενσωμάτωσής του από τον Αύγουστο στο πρόγραμμα της ομάδας. Στις επτά Αυγούστου θα συμπληρώσει έξι μήνες που είναι μια ημερομηνία ορόσημο καθώς θα μπορεί σιγά-σιγά να παίρνει όλο και περισσότερα κομμάτια προπόνησης με στόχο, το αργότερο ως τον Οκτώβριο θα είναι απόλυτα έτοιμος να ενταχθεί στα πλάνα του προπονητή.