Σε διαπραγματεύσεις με την Γκρέμιο ο Ιτούρμπε

Ο Χουάν Ιτούρμπε

i

© Intime

Σε διαπραγματεύσεις με την Γκρέμιο ο Ιτούρμπε

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:15 - 09.06.2023

Σε συζητήσεις με την Γκρέμιο φαίνεται πως βρίσκεται ο Χουάν Ιτούρμπε, όπως μεταδίδει το δημοφιλές αργεντίνικο δίκτυο «Tyc Sport».

Το συμβόλαιο του Χουάν Ιτούρμπε με τον Άρη ολοκληρώνεται τυπικά στις 30 του Ιουνίου και η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν έχει πρόθεση να του το ανανεώσει. Ως εκ τούτου, ο Παραγουανός έχει τη δυνατότητα να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με όποιον σύλλογο του χτυπήσει την πόρτα και κάτι τέτοιο φαίνεται να συμβαίνει ήδη. 

Σε συζητήσεις με την Γκρέμιο

Σύμφωνα με δημοφιλές μέσο της Αργεντινής «Tyc Sport», ο νεαρός επιθετικός έχει μπει στο στόχαστρο της Γκρέμιο, η οποία εικάζεται πως δεν έχει μείνει μόνο στην επιθυμία. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΜΜΕ, ο σύλλογος της Βραζιλίας προσέγγισε ήδη τον Ιτούρμπε και του έκανε επίσημη προσφορά. Μάλιστα, οι δύο πλευρές μοιάζουν αυτή την περίοδο να βρίσκονται στο στάδιο των διαπραγματεύσεων, με την πρόθεση του ποδοσφαιριστή να παραμένει άγνωστη.

O 30χρονος αγωνιζόταν την τελευταία διετία στον Άρη, έχοντας γράψει 78 συμμετοχές με 8 γκολ και 5 ασίστ, ενώ έχει παίξει επίσης σε Πούμας, Ρόμα, Βερόνα, Ρίβερ Πλέιτ, Τιχουάνα, Τορίνο, Πόρτο, Σέρο Πορτένιο, Πατσούκα και Μπόρνμουθ. Είναι, επίσης, 12 φορές διεθνής με την Παραγουάη, με την τελευταία του συμμετοχή να έρχεται στις 26 Ιουνίου του 2019.