Το τάιμινγκ για Φαμπιάνο… δείχνει παραμονή στον Άρη
i

©intime

Το τάιμινγκ για Φαμπιάνο… δείχνει παραμονή στον Άρη

Αλέξης Σαββόπουλος 09:00 - 09.06.2023 / Ανανεώθηκε: 09:04 - 09.06.2023

Παρά τα κατά καιρούς σενάρια, ο Βραζιλιάνος που το όνομά του ενεπλάκη σε μεταγραφικά σενάρια, θα συνεχίσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Το Sportal έχει όλο το στόρι…

Το όνομα του Φαμπιάνο ενεπλάκη σε μεταγραφικά σενάρια, τόσο πρόσφατα όσο και τον περασμένο Ιανουάριο που η Κράσνονταρ του Βλάνταν Ίβιτς… ψάχτηκε αλλά ουδέποτε τελικά κατέθεσε πρόταση. Όσο περνάει ο καιρός όλο και αποδυναμώνεται πλέον το σενάριο ο Βραζιλιάνος να παραχωρηθεί, τουλάχιστον με το οικονομικό αντίτιμο που θα ικανοποιούσε τον Άρη. Οι ομάδες από το εξωτερικό αλλά και από την Ελλάδα (βλέπε Παναθηναϊκός) που θα μπορούσαν να ενδιαφερθούν για τον παίκτη, δεν δείχνουν στην παρούσα φάση τη διάθεση να συζητήσουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ο λόγος είναι ότι ο Φαμπιάνο μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τον Άρη και από τον Γενάρη θα μπορεί να μιλήσει και να συμφωνήσει με όποια ομάδα επιθυμεί, εφόσον φυσικά ο Άρης δεν του κάνει πρόταση ανανέωσης. Άρα δύσκολα κάποια ομάδα θα δαπανήσει ένα σεβαστό ποσό, αφού θα πρέπει να συνυπολογιστεί και η ηλικία του. Ο Φαμπιάνο θα κλείσει φέτος τα 32.

Με αυτά τα δεδομένα, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, το πιθανότερο είναι ότι θα συνεχίσει κανονικά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του. Μάλιστα ήδη ετοιμάζεται για την επιστροφή του και μέσα στο ΣΚ θα βρίσκεται εδώ ώστε να περάσει από εξετάσεις και να ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία. Εφόσον δεν αλλάξει κάτι τις επόμενες μέρες (αφού με την επιστροφή του θα συναντηθεί και με τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα), οι κιτρινόμαυροι θα αναζητήσουν κεντρικό αμυντικό μόνο στην περίπτωση που αποφασίσει να αποχωρήσει ο Ενκουλού που σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, ψάχνεται γενικώς και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο, εφόσον βρει ομάδα, να ζητήσει να φύγει.