Άρης: Κάτι… τρέχει με Φαμπιάνο
i

©Intime

Άρης: Κάτι… τρέχει με Φαμπιάνο

Ο Βραζιλιάνος μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και όλα τα ενδεχόμενα μοιάζουν αυτή τη στιγμή ανοικτά. Ακόμη και πιθανής παραχώρησης.

Ο Φαμπιάνο, ανήκει στην κατηγορία των παικτών που εισέρχονται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους. Μαζί με τον Ματέο που επίσης βρίσκεται στο ίδιο status. Βασικοί και οι δυο, με πολλά παιχνίδια και γεμάτες χρονιές. Άρα ο Άρης και ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα θα κληθούν να πάρουν κάποιες αποφάσεις για το μέλλον των δυο ποδοσφαιριστών. Αν δηλαδή θα εισέλθουν στη φάση των διαπραγματεύσεων για να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους όπως έγινε με τον Μπράμπετς ή θα ανοίξει η κουβέντα για την παραχώρησή τους εφόσον φυσικά υπάρξει πρόταση.

Όπως έχει παραδεχτεί ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, το club δεν είναι αρνητικό σε οποιαδήποτε παραχώρηση. Αρκεί να ικανοποιηθεί. Για τον Φαμπιάνο, η κουβέντα είναι η αλήθεια, έχει ανοίξει και από τον ίδιο τον Βραζιλιάνο εσχάτως που μετά από δυο γεμάτες σεζόν με τον Άρη, βλέπει ότι κοντεύοντας τα 32, ίσως είναι η τελευταία του ευκαιρία να κάνει μια μεταγραφή. Τον περασμένο Γενάρη, η Κράσνονταρ του Βλάνταν Ίβιτς είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον το οποίο όμως ποτέ δεν μετουσιώθηκε σε επίσημη πρόταση. Ο ίδιος μέσω του εκπροσώπου του, φαίνεται ότι το ψάχνει και έχει αφήσει να εννοηθεί ότι ενδέχεται να φέρει πρόταση. Ο Άρης πάντως στην παρούσα φάση δεν δείχνει διάθεση να ξεκινήσει μαζί του κουβέντα περί ανανέωσης. Τηρεί στάση αναμονής και μοιάζει περισσότερο να περιμένει τις προθέσεις του Βραζιλιάνου και αν όντως επιδιώξει να αποχωρήσει φέρνοντας πρόταση.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα έχει… λοκάρει δυο περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών, ώστε να είναι έτοιμος σε όλα τα ενδεχόμενα αφού εκτός από τον Φαμπιάνο… μετέωρο είναι και το βήμα του Ενκουλού.