Πάλμα: «Μόνο φήμες, τίποτα στα χαρτιά»
i

@intime

Πάλμα: «Μόνο φήμες, τίποτα στα χαρτιά»

Τι είπε στην πατρίδα του ο 23χρονος παίκτης του Αρη για το μέλλον του... φωτογραφίζοντας την παρουσία του στην έναρξη της προετοιμασίας.

Με δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα του και πιο συγκεκριμένα στην “Diario El País” ο Λούις Πάλμα αποκάλυψε ότι ναι μεν υπάρχει ενδιαφέρον για αυτόν αλλά τίποτα που να έχει κατατεθεί επίσημα: «Μόνο φήμες αλλά τίποτα στα χαρτιά. Πρέπει να παρουσιαστώ στην προετοιμασία του Αρη με τον οποίο έχω συμβόλαιο. Έρχεται ο Ιούνιος και ευχόμαστε να κινηθεί κάτι. Θα μου άρεσε να πάνω στην Premier League. Εάν υπάρξουν επιλογές, θα διαλέξω αυτή που είναι καλύτερη για μένα”.Για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε σχολίασε: “Προσωπικά και με τον τρόπο που τελείωσα το πρωτάθλημα, παρά τον τραυματισμό, ήταν μια ονειρεμένη σεζόν γιατί μπόρεσα να σκοράρω τα γκολ και τις ασίστ που επιθυμούσα. Ήθελα να κάνω περισσότερα, αλλά οι τερματοφύλακες και τα δοκάρια με σταμάτησαν”.

Τέλος μίλησε και για την απουσία του από την Εθνική Ονδούρας και το Gold Cup. “Κανένα στέλεχος της Ομοσπονδίας δεν έχει μιλήσει μαζί μου. Θα μιλήσω με τον εκπρόσωπό μου για να δω τι θα συμβεί”.