Γερά στο παιχνίδι για Πάλμα η Κοπεγχάγη
i

©INTIME

Γερά στο παιχνίδι για Πάλμα η Κοπεγχάγη

Αλέξης Σαββόπουλος 08:30 - 31.05.2023 / Ανανεώθηκε: 08:33 - 31.05.2023

Επανέρχονται δυναμικά στο παιχνίδι της απόκτησης του 23χρονου παίκτη οι πρωταθλητές Δανίας και ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση. Ποια είναι τα δεδομένα της υπόθεσης.

Ο Λούις Πάλμα παραμένει καθημερινά στο μεταγραφικό επίκεντρο για τον Άρη και όσο περνούν οι μέρες, όλο και παγιώνεται η πεποίθηση ότι πλησιάζει η ώρα που ο 23χρονος παίκτης θα παραχωρηθεί από τους κιτρινόμαυρους. Με τη… μισή Ευρώπη στα πόδια του, μοιάζει ζήτημα χρόνου να φτάσει στα γραφεία της Αλκμήνης η πρόταση που θα ικανοποιεί τον Άρη.

Η Ρέιντζερς εξακολουθούν να τον έχουν ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα, όμως φαίνεται ότι τις τελευταίες μέρες έχουν κάνει λίγο πίσω, ίσως λόγω τακτικής ίσως και γιατί εξετάζουν τις εναλλακτικές τους. Η ομάδα που επανέρχεται δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησης του 23χρονου παίκτη είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal, η Κοπεγχάγη. Οι πρωταθλητές, εδώ και λίγες μέρες, Δανίας, παρακολουθούν τον παίκτη αρκετό καιρό (ήταν μέσα στη λίστα των ομάδων που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον), αρέσει πολύ στον τεχνικό τους Τζέικομπ Νέεστρουπ και δεν αποκλείεται άμεσα κιόλας να καταθέσουν επίσημη πρόταση στην πλευρά του Άρη.

Άρης: «Σημαντικός στόχος της Ρέιντζερς ο Πάλμα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:48 - 30.05.2023

Άρης: «Σημαντικός στόχος της Ρέιντζερς ο Πάλμα»

Τι αναφέρουν νεότερα δημοσιεύματα για τον 23χρονο παίκτη στη Σκοτία, ποια η στάση του Άρη και πως ερμηνεύεται η απόφαση του Πάλμα να μην αγωνιστεί στους αγώνες που έχει μέσα στον Ιούνιο η Εθνική του ομάδα.

Οι πρωταθλητές Δανίας, που θα πάρουν μέρος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, έχουν χρήματα να διαθέσουν, αν και μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να φτάσουν τα πέντε εκατομμύρια που αξιώνει ο Άρης. Το που μπορεί να φτάσει ο οικονομικός τους πήχης, είναι κάτι που θα φανεί εφόσον προχωρήσουν σε κατάθεση επίσημης πρότασης, όπως και τι στάση θα κρατήσει ο Άρης που έχει ήδη απορρίψει πρόταση της Άντερλεχτ. Για τον παίκτη πάντως, η Κοπεγχάγη, όπως και η Ρέιντζερς, μοιάζουν ιδανικές επιλογές και προσφέρουν το περιβάλλον που θα τον βοηθήσει να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο, αλλά τον πρώτο και τελευταίο λόγο έχει ο Άρης με τον οποίο ο παίκτης έχει συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια.