Άρης: «Σημαντικός στόχος της Ρέιντζερς ο Πάλμα»
i

©Intime

Άρης: «Σημαντικός στόχος της Ρέιντζερς ο Πάλμα»

Αλέξης Σαββόπουλος 17:48 - 30.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:48 - 30.05.2023

Τι αναφέρουν νεότερα δημοσιεύματα για τον 23χρονο παίκτη στη Σκοτία, ποια η στάση του Άρη και πως ερμηνεύεται η απόφαση του Πάλμα να μην αγωνιστεί στους αγώνες που έχει μέσα στον Ιούνιο η Εθνική του ομάδα.

Στη Σκοτία ο Λούις Πάλμα εξακολουθεί να είναι σχεδόν καθημερινό θέμα αφού το ενδιαφέρον της Ρέιντζερς παραμένει «ζεστό» χωρίς όμως ακόμη να υπάρχει πρόταση που να ικανοποιεί τα θέλω του Άρη. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα rangersnews η ομάδα της Γλασκώβης έχει σκληρό ανταγωνισμό για την απόκτηση του 23χρονου Ονδουριανού μεσοεπιθετικού του Άρη με τους κιτρινόμαυρους πάντως να ζητάνε 5.000.000 ευρώ. «Η Ρέιντζερς έχει κατονομαστεί ως ένας από τους έξι ευρωπαϊκούς συλλόγους που θέλουν τον εξτρέμ του Άρη, Λουίς Πάλμα. Ενδιαφέρεται πραγματικά για τον 23χρονο, αλλά αντιμετωπίζει σκληρό ανταγωνισμό από όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Πρέμιερ Λιγκ. Γίνονται αναφορές για τις βελγικές ομάδες, Γάνδη και Άντερλεχτ, αλλά και για την ουκρανική Ντιναμό Κιέβου, τη Λιντς Γιουνάιτεντ και την Μπέρνλι. Επιπλέον, φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον από τις ΗΠΑ» αναφέρει χαρακτηριστικά το σημερινό δημοσίευμα και καταλήγει πλέκοντας το εγκώμιο του Πάλμα: «Ο Λουίς Πάλμα ήταν ο πιο σημαντικός στόχος στη θέση που αγωνίζεται για τη Ρέ-ιντζερς κι έτσι το ενδιαφέρον δεν είναι αδικαιολόγητο. Στα 23 του, υπάρχει αρκετός χώρος για να εξελιχθεί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο Άρης θέλει έως και 5 εκατομμύρια ευρώ για να ολοκληρώσει τη συμφωνία».

Όσον αφορά την πλευρά των κιτρινόμαυρων, παραμένουν αμετακίνητοι στην ορισθείσα τιμή εκκίνησης των 5εκ καθώς θεωρούν ότι μπορεί ο παίκτης να πιάσει αυτά τα χρήματα. Δεν αποκλείεται μάλιστα, αν μέχρι τις 12 Ιουνίου που εκκινεί η προετοιμασία, δεν έχει στα χέρια του την πρόταση που πλησιάζει στις απαιτήσεις τους, ο παίκτης να ξεκινήσει κανονικά την προετοιμασία, αφού έχει ακόμη τρία χρόνια συμβόλαιο και αυτή τη στιγμή είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας. Η απόφαση πάντως του παίκτη, σε συνεργασία με την Εθνική Ονδούρας, να μην κληθεί για τους αγώνες του Gold Cup, αν μη τι άλλο δείχνει ότι η πλευρά του Πάλμα περιμένει πως η πρόταση που θα είναι στα θέλω του Άρη, θα… σκάσει μέσα στον Ιούνιο.