Τα δεδομένα για την πιθανότητα επιστροφής του Ρόουζ στον Άρη

Λίντσεϊ Ρόουζ

i

©Intime

Τα δεδομένα για την πιθανότητα επιστροφής του Ρόουζ στον Άρη

Αλέξης Σαββόπουλος 21:13 - 29.05.2023 / Ανανεώθηκε: 21:24 - 29.05.2023

Το Sportal αναλύει τη φημολογία που αναπτυχθούν γύρω από πιθανή επιστροφή του Γάλλου αμυντικού και τι ισχύει.

Ο Άρης στα πλαίσια των αλλαγών που ετοιμάζει στο ρόστερ του, εξετάζει αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Σε όλες τις θέσεις. Καθημερινά αναπτύσσεται και μια φημολογία, όπως η ανυπόστατη για τον Σάμαρη για παράδειγμα. 

Μια ακόμη φήμη που αναπαράχθηκε σήμερα αφορά ένα παλιό γνώριμο του Άρη, τον Λίντσεϊ Ρόουζ που αγωνίζεται στη Λέγκια. Ένα παίκτη που στο πέρασμα του από τον Άρη, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και ο ίδιος φεύγοντας άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή. Και η αλήθεια είναι ότι έχει αρκετούς υποστηρικτές στο club. Αυτό όμως μέχρι να επιστρέψει απέχει παρασάγγας. 

Με τον παίκτη δεν έχει υπάρξει η παραμικρή επαφή, ούτε και με τον εκπρόσωπο του. Ο Ρόουζ έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την πολωνική ομάδα, έχει ένα καλό συμβόλαιο εκεί αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα το εξαντλήσει. 

Για την ακρίβεια αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για το μέλλον του. Ο Άρης που ούτως οκ άλλως ψάχνει στόπερ θα ασχοληθεί με τον Γάλλο μόνο στην περίπτωση που μείνει ελεύθερος και αν μέχρι τότε υπάρχει θέση ανοικτή.