Άρης: Θα κινηθεί και για αριστερό μπακ
i

©intime

Άρης: Θα κινηθεί και για αριστερό μπακ

Πως οι διαφορετικές περιπτώσεις των Μαζικού και Πίρσμαν, επηρεάζουν τον σχεδιασμό του Παλίκουτσα και για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Η ενίσχυση του Άρη στη φετινή θερινή μεταγραφική περίοδο θα αφορά πιθανότατα όλες τις θέσεις. Σε άμυνα, κέντρο και επίθεση. Αλλού λιγότερο και αλλού περισσότερο, ανάλογα με τις ανάγκες που θα προ-κύψουν. Στους εξτρέμ για παράδειγμα, μετά την αποχώρηση Ιτούρμπε, Καμάτσο και την πολύ πιθανή μεταγραφή του Πάλμα, τα κενά είναι μεγάλα.

Σοβαρό κενό ενδέχεται να δημιουργηθεί και στο αριστερό άκρο της άμυνας, αφού Μαζικού και Πίρσμαμ, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας είναι πιθανό να μην βρίσκονται του χρόνου στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Για τον Μπράντλεϊ Μαζικού, η Σερβέτ είχε καταθέσει επίσημη πρόταση στον Άρη, την οποία αρχικά έχει αρνηθεί ο τεχνικός διευθυντής Ρόμπερτ Παλικούτσα αλλά το θέμα δεν έχει κλείσει. Αφενός γιατί η ελβετική ομάδα θέλει τον για τον 26χρονο ποδοσφαιριστή των «κιτρινόμαυρων» αλλά και ο ίδιος μοιάζει να επιθυμεί αυτή τη μεταγραφή. Σύμφωνα μάλιστα με νέα ρεπορτάζ Άρης και Σερβέτ βρίσκονται σε νέες διαπραγματεύσεις για την παραχώρηση του 26χρονου αριστερού μπακ.

Για τον Πίρσμαν, έχουμε αναφέρει ότι πρόθεση του club είναι να λυθεί το συμβόλαιό του, τόσο για αγωνιστικούς όσο και για εξωαγωνιστικούς λόγους. Μια απόφαση που έχει πάρει ο Παλίκουτσα για τον Βέλγο και την οποία ασπάζεται και ο Καρυπίδης. Με τη διαφορά, που θα κρίνει και την έκβαση της υπόθεσης, ότι ο Πίρσμαν έχει άλλα δυο χρόνια συμβόλαιο.

Με αυτά και με αυτά όμως, ο Άρης έχει ήδη βγει στην αγορά και για αριστερό μπακ ώστε να είναι έτοιμος, έχει κάποιες περιπτώσεις στη λίστα τις οποίες και θα ενεργοποιήσει, μόλις ξεκαθαρίσει η κατάσταση με Μαζικού και Πίρσμαν.