Στο παιχνίδι για τον Πάλμα και η Μπέρνλι του Κομπανί!

Ο Λουίς Πάλμα.

i

©intime

Στο παιχνίδι για τον Πάλμα και η Μπέρνλι του Κομπανί!

Sportal newsroom 16:29 - 27.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:29 - 27.05.2023

Ο Λουίς Πάλμα του Άρη φέρεται να βρίσκεται στη λίστα του Βενσάν Κομπανί για τη Μπέρνλι.

Οι μετοχές του Λουίς Πάλμα συνεχίζουν να έχουν τεράστια ζήτηση.

Μετά τη Γάνδη και την Άντερλεχτ, τα ΜΜΕ στο Βέλγιο βάζουν στο παιχνίδι και τη Μπέρνλι. Στον αγγλικό σύλλογο, ο οποίος τη νέα σεζόν θα παίζει στην Premier League, είναι προπονητής ο παλαίμαχος διεθνής Βέλγος άσος Βενσάν Κομπανί, ο οποίος εργάστηκε στην Άντερλεχτ, ενώ έκανε σπουδαία καριέρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα «footnews.be», ένας νέος υποψήφιος εμφανίστηκε για τον εξτρέμ του Άρη Λουίς Πάλμα. Στο ρεπορτάζ τονίζεται: «Ο σύλλογος του Βίνσεντ Κομπανί, η Μπέρνλι, έγινε υποψήφιος αγοραστής. Αυτά μπορεί να είναι άσχημα νέα για την Άντερλεχτ και τη Γάνδη.

Ο Λουίς Πάλμα προσέλκυσε το ενδιαφέρον της Άντερλεχτ και της Γάνδης πριν από λίγους μήνες. Ο 23χρονος επιθετικός έκανε θαύματα στον Άρη και συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον στο εξωτερικό. Η Ρέιντζερς είχε ήδη κάνει προσφορά άνω των 3 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία όμως απορρίφθηκε.

Οι Έλληνες θέλουν να κλείσουν μια συναλλαγή γύρω στα 5 εκατ. ευρώ. Η Λιντς και η Ντιναμό Κιέβου αναφέρονται ως αντίπαλοι των βελγικών πλευρών στον αγώνα για την υπογραφή του Πάλμα. Τη φετινή σεζόν σημείωσε 11 γκολ σε 29 αγώνες κι έδωσε τέσσερις ασίστ. Σήμερα μεγάλο ενδιαφέρον έχει και η Μπέρνλι, η ομάδα του Βενσάν Κομπανί.

Χάρη στην άνοδό της στην Premier League και τη συμβολή των επενδυτών, ο σύλλογος έχει ένα καλά εφοδιασμένο σεντούκι για να ξεκινήσει τη μεταγραφική αγορά».

Να θυμίσουμε ότι σε συνέντευξή του σε εφημερίδα της Ονδούρας, ο Πάλμα επιβεβαίωσε ότι θα πάρει μεταγραφή. Σ’ ερώτηση από το 1 έως το 100 αν θ’ αλλάξει ομάδα είπε: «1000». Όταν ρωτήθηκε πού ήθελε να παίξει, απάντησε: «Βέλγιο, Ισπανία, Αγγλία, Σκοτία και Ολλανδία».

Η αλήθεια είναι ότι και το ενδιαφέρον της Ρέιντζερς παραμένει… ζεστό, οι δυο πλευρές βρίσκονται εδώ και καιρό σε επαφές, αναζητώντας μια αποδεκτή και για τους δυο συμφωνία που θα περιλαμβάνει, εκτός από το αντίτιμο της μεταγραφής, μπόνους αλλά και ποσοστό μεταπώλησης.