Άρης: Πλησιάζουν οι υπογραφές με Ρουπ
i

©intime

Άρης: Πλησιάζουν οι υπογραφές με Ρουπ

Αλέξης Σαββόπουλος 12:57 - 28.05.2023 / Ανανεώθηκε: 12:57 - 28.05.2023

Ο Γερμανός μέσος είναι κοντά στο να γίνει ο πρώτος παίκτης που ανανεώνει και για την επόμενη χρονιά αφού βρίσκεται μια ανάσα από την οριστική συμφωνία με τον Άρη.

Κάτοικος Κλεάνθης Βικελίδης και για τον επόμενο χρόνο θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν ο Λούκας Ρουπ. Ο Γερμανός μέσος βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα τις τελευταίες μέρες και φαίνεται ότι οι διαπραγματεύσεις θα έχουν αίσια έκβαση. Για την ακρίβεια μένουν μόνο οι υπογραφές που λογικά θα πέσουν τις επόμενες μέρες, μετά από τις ολιγοήμερες διακοπές που κάνει ο παίκτης.

Είναι άλλωστε κοινή επιθυμία και των δυο πλευρών να συνεχιστεί η συνεργασία αφού ο μεν Άρης βλέπει στο πρόσωπο του 32χρονο μέσου ένα παίκτη με εμπειρία, παραστάσεις, προσωπικότητα και φυσικά ικανότητες να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο ρόστερ της επόμενης σεζόν. Ο Παλίκουτσα και το club θεωρούν ότι ο Ρουπ, κάνοντας κανονική προετοιμασία φέτος με την ομάδα, θα μπορέσει να δείξει σε όλο το εύρος τις ικανότητες του, έχοντας παράλληλα προσαρμοστεί στα δεδομένα και τις απαιτήσεις του club.

Σιαμπάνης: Ο Αρης θέλει να τον κρατήσει… ο ίδιος να κάνει restart
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:44 - 24.05.2023

Σιαμπάνης: Ο Αρης θέλει να τον κρατήσει… ο ίδιος να κάνει restart

Το κρίσιμο καλοκαίρι του 23χρονου τερματοφύλακα του οποίου το συμβόλαιο με τον Αρη ολοκληρώνεται. Επιθυμία του Παλίκουτσα να παραμείνει και του ίδιου να κάνει τη επανεκκίνηση στην καριέρα του.

Ο Γερμανός, αν όλα πάνε καλά και δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο θα υπογράψει για ένα χρόνο και θα βρίσκεται κανονικά στην προετοιμασία που θα ξεκινήσει στις 12/6 με την ελπίδα το ίδιο να συμβεί τις επόμενες μέρες και με τον Σιαμπάνη με τον οποίο επίσης ο Άρης βρίσκεται σε συζητήσεις… παραμονής.