Άρης: Ρουπ για παραμονή
i

@intime

Άρης: Ρουπ για παραμονή

Ο Γερμανός είναι στους παίκτες που θέλει να κρατήσει ο Άρης την επόμενη σεζόν και προτίθεται να του καταθέσει επίσημη πρόταση.

Το δείγμα γραφής του Ρουπ μπορεί να μην ήταν μεγάλο λόγω της ατυχίας που είχε με τον τραυματισμό του, αλλά όπως φαίνεται ήταν αρκετό για τον Ρόμπερτ Παλικουτσα ώστε να ανάψει το πράσινο φως για την παραμονή του και για την επόμενη σεζόν. Το Sportal σας είχε προϊδεάσει για την επίσκεψη του εκπροσώπου του παίκτη πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ και την κουβέντα που είχε με τον τεχνικό διευθυντή του Άρη στην οποία του μετέφερε την επιθυμία του να τον διατηρήσει στο ρόστερ της νέας σεζόν. 

Πρόθεση που επιβεβαιώθηκε από τα λεγόμενα του Παλικουτσα στη χθεσινή συνέντευξη τύπου, έστω και αν δεν μίλησε με ονόματα.  Ο Άρης θέλει να κρατήσει τον 32χρονο μέσο ενώ παρόμοια είναι και η θέληση του παίκτη. Το μόνο που μένει και θα γίνει αυτές τις μέρες είναι η επίσημη πρόταση από πλευράς Άρη ώστε να φανούν και οι οικονομικές προθέσεις των δυο πλευρών. Ο Ρουπ θα παραμείνει για λίγες ακόμη μέρες στην Ελλάδα, για ολιγοήμερες διακοπές και όπως αφήνει να εννοηθεί θα ήθελε μέχρι να επιστρέψει στη Γερμανία, να έχει κλείσει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.