Αρης: Τερζής και Παλίκουτσα έθεσαν μεταγραφικές προτεραιότητες
i

@intime

Αρης: Τερζής και Παλίκουτσα έθεσαν μεταγραφικές προτεραιότητες

Τι συζήτησαν οι δυο άνδρες για τον μεταγραφικό σχεδιασμό και πότε αναμένονται οι πρώτες κινήσεις. Τι ειπώθηκε και που βρίσκεται το ενδιαφέρον για Πάλμα και Μαζικού.

Ακόμη μια συνάντηση με θέμα την επόμενη σεζόν πραγματοποιήθηκε σήμερα, στη Θεσσαλονίκη αυτή τη φορά, μεταξύ του Ρόμπερτ Παλίκουτσα και του Τόλη Τερζή που ολοκλήρωσε το δεύτερο σκέλος του προγράμματος για την απόκτηση του UEFA PRO. Οι δυο άνδρες συζήτησαν κατά βάση τα θέματα που αφορούν τον μεταγραφικό σχεδιασμό και τους στόχους που έχουν… λοκάρει εδώ και καιρό. Αυτό που προκύπτει είναι ότι ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής του Αρη βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με κάποιους παίκτες και ενημέρωσε για αυτές τον προπονητή του Αρη.

Στην ουσία αυτό που έγινε ήταν ένα μίνι ξεκαθάρισμα και μια οριοθέτηση προτεραιοτήτων ώστε απο εδώ και πέρα ο Παλίκουτσα να προχωρήσει στις τελικές επαφές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπάρχουν 2-3 περιπτώσεις που είναι στην τελική ευθεία και μένει να δούμε πότε το club θα είναι σε θέση να ανακοινώσει τις πρώτες συμφωνίες με δεδομένο ότι σε δέκα μέρες εκκινεί η προετοιμασία.

Ο Παλίκουτσα ενημέρωσε τον Τερζή και για το μέτωπο των δυο παικτών του ρόστερ για τους οποίους υπάρχει ενδιαφέρον. Για τον Μαζικού και τον Πάλμα. Για τον αφρικανό, το ενδιαφέρον από τη Σερβέτ παραμένει… ζεστό και η ελβετική ομάδα βρίσκεται σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με τον Αρη. Οι ελβετοί ανέβασαν την προσφορά τους αλλά ακόμη δεν έχουν φτάσει στα θέλω του Αρη και οι επόμενες μέρες θα δείξουν αν ο αριστερός μπακ των κιτρινόμαυρων παραχωρηθεί. Οσο για τον Πάλμα, το ενδιαφέρον απο Ρέιντζερς, Αντερλεχτ, Κοπενχάγη και όχι μόνο, παραμένει αλλά φαίνεται στην παρούσα φάση να μην υπάρχει και βιασύνη από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.