Άρης: Οι 2+1 επιλογές για τους εξτρέμ
i

@intime

Άρης: Οι 2+1 επιλογές για τους εξτρέμ

Το πλάνο του Παλίκουτσα για τους ακραίους επιθετικούς που θέλει να προσθέσει στο ρόστερ. Οι έτοιμες λύσεις και ο παίκτης πρότζεκτ.

Στις θέσεις των εξτρέμ ο Άρης έχει τις μεγαλύτερες απώλειες στο ρόστερ του, οι οποίες μάλιστα ξεκίνησαν από τον περασμένο Γενάρη με την παραχώρηση του Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό. Η... αιμορραγία συνεχίζεται κι αυτό το καλοκαίρι αφού ήδη αποχώρησαν Ιτούρμπε και Καμάτσο και είναι εξαιρετικά πιθανό να φύγει με μεταγραφή ο επίσης βασικός Πάλμα. Στην ουσία ο μόνος σίγουρος winger αυτή τη στιγμή στο κιτρινόμαυρο ρόστερ είναι ο Ματέο Γκαρσία, που όμως σε ένα μεγάλο μέρος της σεζόν που μας πέρασε, αγωνίστηκε στον άξονα και λιγότερο στις πλευρές.

Με αυτά τα δεδομένα ο Παλίκουτσα αναζητεί στην ουσία τρεις ποδοσφαιριστές που να έχουν την ευχέρεια να αγωνιστούν στα... φτερά, ο ένας εκ των οποίων να είναι και αριστεροπόδαρος. Με βάση το πλάνο που υπάρχει, η πρόθεση είναι οι δυο από αυτούς που θα προστεθούν να είναι παίκτες πρώτης γραμμής. Εν δυνάμει βασικοί δηλαδή που θα σηκώσουν το επιθετικό βάρος. Τα στοιχεία που ψάχνει σε αυτούς ο τεχνικός διευθυντής του Άρη είναι να έχουν ταχύτητα, να είναι καλοί στο ένας εναντίον ενός και φυσικά να προσφέρουν στο σκοράρισμα. Παράλληλα, ο Κροάτης δεν θα έλεγε όχι και σε μια αντίστοιχη του Πάλμα περίπτωση, ως τρίτη επιλογή. Ένας παίκτης δηλαδή πιο νεαρός σε ηλικία στη λογική του πρότζεκτ για το clubπου θα έρχεται από πίσω, με την ελπίδα να βρεθούν κι άλλα λαβράκια σαν τον 23χρονο από τις Ονδούρες που όταν εμφανίστηκε πριν από 1,5 χρόνο ήταν παντελώς άγνωστος και σήμερα το όνομά του… παίζει για τις μισές ομάδες της Ευρώπης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Παλίκουτσα έχει καταλήξει σε κάποιες επιλογές, οι οποίες και θα αποκαλυφτούν το επόμενο διάστημα.