Οριστική συμφωνία με Σερβέτ για Μαζικού

Μαζικού

i

© Intime

Οριστική συμφωνία με Σερβέτ για Μαζικού

Αλέξης Σαββόπουλος 14:01 - 07.06.2023 / Ανανεώθηκε: 14:12 - 07.06.2023

Περνάει από ιατρικά στην ελβετική ομάδα ο Αφρικανός και υπογράφει. Φουλάρει για αριστερό μπακ η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αίσιο τέλος είχε η διαπραγμάτευση του Άρη με την Σερβέτ για τη μεταγραφή του Μπράντλει Μαζικού, όπως σας είχε προϊδεάσει το Sportal. Οι δυο πλευρές κατέληξαν σε οριστική συμφωνία σήμερα και έτσι ο παίκτης θα μεταβεί στη Γενεύη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Εφόσον είναι όλα καλά θα επικυρωθεί η συμφωνία για τη μεταγραφή του αριστερού μπακ των κιτρινόμαυρων στη Σερβέτ που θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη σεζόν. Ο 27χρονος αριστερός μπακ, στον ένα χρόνο που φόρεσε τη φανέλα του Άρη είχε 35 συμμετοχές και δυο ασιστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Άρης θα καρπωθεί ένα ικανοποιητικό ποσό για τη μεταγραφή του παίκτη και ήδη… τρέχει για να καλύψει το κενό που δημιουργεί με την αποχώρησή του ο παίκτης από το Κονγκό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα έχει ήδη… λοκάρει τον στόχο και προχωράει τις διαπραγματεύσεις μαζί του.

Πλέον ο Άρης θα έχει μεγαλύτερη άνεση χρόνου να χειριστεί την υπόθεση του Πίρσμαν που επίσης δεν βρίσκεται στο βασικό πλάνο του Κροάτη για την επόμενη σεζόν, έχοντας και μικρότερο συμβόλαιο από τον Μαζικού. Χωρίς αυτό να του εξασφαλίζει βέβαια απαραίτητα θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν. Προέχουν όμως άλλες περιπτώσεις αποδεσμεύσεων, όπως του Γκρέι και του Νταμπό.