Άρης: Κινητικότητα με Μαντσίνι
i

Μαντσίνι / © Intime

Άρης: Κινητικότητα με Μαντσίνι

Αλέξης Σαββόπουλος 11:09 - 07.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:59 - 07.12.2022

Κάτι φαίνεται να κινείται εκατέρωθεν στο «καυτό» θέμα του Μαντσίνι που παραμένει παροπλισμένος. Τι μπορεί να ξεκλειδώσει την εξεύρεση λύσης.

Εκτός της επικείμενης μεταγραφικής ενίσχυσης, ο Άρης έχει να διαχειριστεί το επόμενο διάστημα και την «καυτή» πατάτα του Μαντσίνι που συνεχίζει να προπονείται μόνος του, δίχως προσώρας να υπάρχει κάποιο φως στο τούνελ. Πρόκειται όμως για μια κατάσταση που δεν είναι ούτε ευχάριστη και προφανώς δεν συμφέρει καμία από τις δυο πλευρές. 

Τον παίκτη που παραμένει ανενεργός και εκτός αγωνιστικού ρυθμού με αβέβαιο μέλλον και το club που έχει παροπλισμένο έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του ρόστερ που αποτελεί παράλληλα και δυνατό περιουσιακό στοιχείο. 

Σε αυτή τη λογική δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις αφού παρατηρείται μια προσπάθεια τις τελευταίες ώρες να… λειανθούν οι γωνίες που προκάλεσαν την κρίση και να οδηγηθεί η υπόθεση στην… επόμενη πίστα που είναι η παραχώρηση του ποδοσφαιριστή. 

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να γίνουν εκατέρωθεν κινήσεις με πρώτη και καλύτερη φυσικά και μια κίνηση συγγνώμης από μέρους του ποδοσφαιριστή, ενδεχομένως μια νέα και με διαφορετικού ύφους, δημόσια τοποθέτηση.